Izbor Najboljši za volanom 2017 se je začel

Spletni vprašalnik, ki je tvoja vstopnica v praktični del tekmovanja za najboljšega mladega voznika ali voznico v Sloveniji, je že odprt.


Prvi korak, da postaneš najboljši za volanom, je klik na spletni test, s katerim bomo preverili tvoje znanje s področja cestnoprometnih predpisov, avtomobilizma, prometne varnosti, delovanja AMZS in poznavanja prve pomoči. Test bo mogoče reševati do 31. marca 2017.

Najboljših 100 tekmovalcev po številu pravilnih odgovorov se uvrsti v drugi, praktični del izbora. Tekmovalce, ki se bodo uvrstili v praktični del izbora, bomo razdelili v 10 skupin in jih povabili v AMZS Center varne vožnje na Vranskem. Na poligonu se bodo tekmovalci pomerili v praktičnih preskusih vozniških spretnosti, natančnosti in avtomobilskega znanja, preizkusili pa bomo tudi, ali znajo ukrepati v primeru prometne nesreče in kako dobro poznajo ter znajo izvajati postopke prve pomoči. 

Najboljši iz posamezne skupine se bo uvrstil v veliki finale izbora, ki ga bomo začinili še z dodatnimi izzivi in preskusi. Tekmovalec, ki bo v finalu premagal vse svoje sotekmovalce, bo postal “Najboljši mladi voznik ali voznica Slovenije”.

Znanje in veščine najboljšega bodo bogato nagrajene

Naslov “Najboljši mladi voznik ali voznica Slovenije” je že sam po sebi dosežek, ki si zasluži spoštovanje in občudovanje. Nenazadnje se boš lahko upravičeno pohvalil, da si “najboljši mladi voznik pri nas”.

Z naslovom “Najboljši mladi voznik ali voznica Slovenije” boš postal tudi mladi ambasador varne vožnje AMZS in Avto-moto zvezi Slovenije pomagal pri osveščanju mladih o pasteh in nevarnostih vožnje avtomobila.

Na pogumne mlade voznike in voznice čakajo še številne zanimive nagrade!

A kot najboljši si za svoj trud zaslužiš še več. Zato boš lahko leto dni brezplačno vozil z avtom Volkswagen up! beats – živahnim, okretnim, prostornim in trendovskim Volkswagnovim malčkom, ki z odličnim zvočnim sistemom BeatsAudio skrbi, da v avtu ni nikoli dolgčas.

Volkswagen up! beats v brezplačno enoletno uporabo dobi le zmagovalec, a tudi drugi udeleženci finalnega tekmovanja ne bodo odšli domov praznih rok. Na pogumne mlade voznike in voznice čakajo še številne zanimive nagrade – na primer Garminova akcijska kamera ali pametna zapestnica z GPS in merjenjem srčnega utripa na zapestju, Petrolova klub kartica z bogatimi ugodnostmi, celoletno zavarovanje za tujino Vzajemne, AMZS nagradni bon in še kaj … Da naši vozniki in voznice ne boste žejni, pa bo poskrbela Radenska, uradna voda izbora.

Se upaš preizkusiti? Mi verjamemo vate in tvoje znanje, ti pa nam sledi na #NajboljsiZaVolanom.

Ključne besede


Najboljši za volanomspletni testNajboljši mladi voznik ali voznica SlovenijeVolkswagen up! beatsNajboljsiZaVolanom

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji