Dobili smo še zadnja dva finalista

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem smo včeraj dobili še zadnja dva finalista, ki se bosta ta petek, 2. 6. 2017, skupaj s še osmimi drugimi zmagovalci iz prejšnjih polfinalnih izborov pomerila za laskavi naziv Najboljši za volanom. V zadnjem polfinalu sta zmagala Luka Pavelič in Tim Jerič.


Tudi tokratno, zadnje polfinalno tekmovanje je postreglo z zanimivimi obrati. Kot je izpostavil Erik Logar iz AMZS Centra varne vožnje na Vranskem:

»V zadnji polfinalni skupini je bilo kar nekaj odličnih kandidatov, ki v posameznih izzivih niso dobili skoraj nobene kazenske točke. Prednost, ki so jo dobili pri eni vaji, pa je večina hitro izgubila pri opravljanju ostalih izzivov. Tekmovanje nas vedno znova preseneti, saj ko že misliš, da po nekaj videnih vajah veš, kdo bo finalist, lahko tekmovalca ena sama vaja tako zmede, da izgubi prvo mesto. To se nam je zgodilo tudi tokrat.«

V petek bo torej jasno, kdo bo eno leto užival z novim Volkswagen up! beats in kdo bodo ponosni lastniki ostalih nagrad, ki jih poklanjajo naši pokrovitelji.

Poleg Volkswagen up! beats ki ga bo prejel Najboljši za volanom, na finaliste čakajo še: za 2. mesto akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30, za 3. pametna športna zapestna ura Garmin Vivosmart HR+, za 4., 5. in 6. mesti tri Petrol klub kartice z naloženimi bogatimi ugodnostmi Petrolovega programa za avto in voznika, vključno s programom sveže hrane in pijače Fresh!, za 7. celoletno zavarovanje Tujina Multitrip paket XXL z milijonskim kritjem, ter za 8., 9. in 10. mesto AMZS vrednostni bon v vrednosti 40 evrov. 

 

Ključne besede


AMZSNajboljši za volanomLuka Paveličzadnji polfinaleTim JeričCenter varne vožnje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji