Spletni test je odprt!

Spletni test, ki vodi v praktični del izbora Najboljši za volanom in do privlačnih nagrad – prva je eno leto uživancije s fordom fiesto, je z današnjim dnem odprt. Preizkusi svoje znanje in pridobi vstopnico za praktični del tekmovanja, kjer te čakajo še druge kulske nagrade.


V spletnem testu te čakajo vprašanja o poznavanju cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, avtomobilizma in avtomobila. Najboljših 100 reševalcev se bo uvrstilo v praktični del tekmovanja, ki bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. V polfinalu oziroma kvalifikacijah, ki bodo 16. in 17. 5. 2018, se bodo pomerili v najrazličnejših spretnostnih in vozniških preizkušnjah. Zmagovalci posamičnih kvalifikacij se bodo uvrstili v finale in se bodo 24. 5. 2018 preizkusili še v zaključnem tekmovanju. Finalisti, še posebej pa zmagovalec, bodo postali mladi ambasadorji varne vožnje.

Ford fiesto v brezplačno enoletno uporabo dobi le zmagovalec, a tudi drugi udeleženci finalnega tekmovanja domov ne bodo odšli praznih rok.

Na najboljše čakajo kulske nagrade

Najboljši za volanom se bo eno leto dni brezplačno vozil s tehnološko izjemno pametnim vozilom fordom fiesto z bogatim paketom opreme Titanium. Atraktivna fiesta v mladostni modri barvi je na cesti zelo prepoznavna ter opremljena s številnimi asistenčnimi tehnologijami, ki povečajo varnost. Da bo veselje v vožnji še toliko večje, bo poskrbel pametni SYNC3 sistem, B&O PLAY zvočni sistem in panoramska streha, ki jih je mogoče odpreti. Nova fiesta je prostor udobja in pametnih rešitev za vsakodnevno doživetje vožnje, ki se jih bo mladi voznik vsakič znova veselil.

Ford fiesto v brezplačno enoletno uporabo dobi le zmagovalec, a tudi drugi udeleženci finalnega tekmovanja domov ne bodo odšli praznih rok. Na pogumne mlade voznike in voznice čakajo še številne zanimive nagrade – na primer Petrolove vrednostne kartice v višini 400, 250 in 150 €, kamera Garmin Dash Cam™ 55, pametna športna zapestna ura Garmin vívosport™, bon za popust na avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava, AMZS darilni boni, kolesarske čelade, ki jih podarja Agencija RS za varnost prometa, in še kaj … Da mladi vozniki in voznice ne bodo žejni, bo poskrbela Radenska, uradna voda izbora.

Letošnji izbor Najboljši za volanom smo danes v sodelovanju s partnerji na pot pospremili z novinarsko konferenco v AMZS Centru varne vožnje.

V spletnem testu te čakajo vprašanja o poznavanju cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, avtomobilizma in avtomobila. Najboljših 100 reševalcev se bo uvrstilo v praktični del tekmovanja, ki bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. 

 

Ključne besede


Najboljši za volanomspletni testAMZS Center varne vožnje Vransko

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji