Znanih vseh deset finalistov

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem sta se včeraj pomerili še dve skupini mladih voznikov in voznic, najboljših reševalcev spletnega testa. V finale Najboljši za volanom 2018 uvrstili Amadej Stošič, Jaka Kralj, Jan Balažic, Žan Turkovic in Uroš Šinkovec.


Tako kot na prvem polfinalu, so tudi tokratni polfinalisti veliko znanja in spretnosti, tako pri vožnji kot tudi drugih nalogah, ki so jih zanje pripravili AMZS, Policija in Rdeči križ Slovenije:

Po polfinalnem izboru z odličnimi rezultati lahko zagotovo trdimo, da stereotip o mladih kot manj varnih ali celo nevarnih voznikih ne drži vedno. Mladi so pokazali zelo dobro znanje in veščine, pri nekaterih vajah pa so morda celo boljši od voznikov z večletnimi izkušnjami,

je po zaključku polfinalnega izbora povedal Erik Logar iz AMZS Centra varne vožnje na Vranskem. 

Današnji najboljši Amadej Stošič, Jaka Kralj, Jan Balažic, Žan Turkovic in Uroš Šinkovec se bodo v finalu 24. 5. 2018 pomerili z najboljpimi iz včerajšnjih polfinalnih skupin, iz katerih so si vstopnico za boj za zmago priborili Klemen Pongračič, Uroš Zagoranski, Gašper Colja, Gal Krajčič in Anže Rojec.

 

Ključne besede


Najboljši za volanomAmadej StošičAMZS Center varne vožnje na VranskemKlemen Pongračičmladi vozniki#NajboljsiZaVolanomUroš ZagoranskiGašper ColjaGal KrajčičAnže RojecJaka KraljJan BalažicŽan TurkovicUroš Šinkovec.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji