Deli #NajboljsiZaVolanom in osvoji GARMIN Vivoactive 3

Dva, ki bosta na svojih družbenih omrežjih z objavo na temo #NajboljsiZaVolanom uspela zbrati največ všečkov in komentarjev, bomo nagradili s pametno uro GARMIN Vivoactive 3.


Uporabljaš družbena omrežja in prek njih s svojimi prijatelji deliš, kaj se ti zanimivega in zabavnega dogaja? Poleg tega pa si tudi spreten oziroma spretna pri fotografiranju in pišeš zabavne opise, ki pritegnejo pozornost vseh tistih, ki te spremljajo prek Instagrama, Facebooka …?

Potem te vabimo, da s svojimi sledilci deliš tudi objave na temo #NajboljsiZaVolanom. Tvoj trud ne bo zaman. Dekle in fant, ki bosta od začetka izbora Najboljši za volanom pa vse do 3. 5. 2019 z objavo s ključnikom #NajboljsiZaVolanom uspela zbrati največ všečkov in komentarjev, bo GARMIN Slovenija nagradili s pametno uro GARMIN Vivoactive 3, pametno uro GPS z vdelanimi športnimi programi, merjenjem srčnega utripa na zapestju in brezstičnim plačevanjem Garmin Pay™.

Uporabi #NajboljsiZaVolanom in prejmi GARMIN Vivoactive3. 

Kaj vse ti omogoča GARMIN Vivoactive 3?

Pametna ura GARMIN Vivoactive 3 omogoča opravljanje brezstičnih mobilnih plačil. Idealna je za rekreativce in tiste, ki to šele želite postati. Več kot 15 predhodno naloženih programov uporabniku omogoča, da si sam izbere želeni športni program, ki mu bo pomagal pri izboljšanju telesne kondicije in fizične pripravljenosti. Ura z vgrajenim GPS sistemom beleži povprečno hitrost in razdaljo, ki jo je uporabnik opravil v izmerjenem času.

Kdaj bosta znana zmagovalca?

Nagrado bomo nagrajencema podelili na finalu letošnjega izbora za najboljšega mladega voznika in najboljšo mlado voznico Slovenije, ki bo 9. 5. 2019 v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Ključne besede


AMZSNajboljši za volanommladi voznikiNZVvarni voznikiGARMIN Vivoactive 3

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji