Atmosferci uslišani – spletni test podaljšan!

Ciril, Jure in Saša so bili s svojim rezultatom tako razočarani, da želijo popraviti vtis. To bodo lahko storili v prihodnjem tednu, ko mine sedem dni od njihovega prvega poskusa, zato smo čas za reševanje spletnega testa s 17. 3. podaljšali do 24. 3. 2019.


Atmosferci Ciril Komotar, Jure Gregorčič in Saša Kapetanovič so se v torek zbrali v domači bazi AMZS in – rešili spletni test Najboljši za volanom. Ko so videli svoj rezultat, je v sobi nastala smrtna tišina, nato pa: »Ej, moramo popraviti vtis, rešimo še enkrat!«. Nato je sledilo novo razočaranje, ko so ugotovili, da je to možno šele čez sedem dni – spletni test je namreč zastavljen tako, da lahko izboljšaš rezultat, a šele čez en teden. Tako imaš dovolj časa, da obnoviš in nadgradiš svoje znanje. Po številnih prošnjah, ali vendarle obstaja način, da dosežejo več točk, smo se odločili, da za teden dni podaljšamo možnost reševanja. Da se pogoji ne bi spremenili in da izničimo morebitne izgovore, kot so »pozna ura, »prazna/polna luna« …, je dogovor:

Čez en teden, ista ura, isti kraj!

Upamo, da Atmosferci pri ponovnem poskusu ne bodo podlegli oviram, kot so nezbranost, hitro reševanje brez ustreznega razmisleka in podobno, saj se vsi dobro zavedajo, kako nevarne so takšne lastnosti v prometu.

Spletni test Najboljši za volanom je torej podaljšan za en teden. Ciril, Jure in Saša ter vsi, ki še niste sodelovali, ali pa želite, tako kot Atmosferci, biti še boljši – čas imate do vključno 24. 3. 2019. Poskusite, splača se, saj so v igri, poleg titule #NajboljsiZaVolanom, tudi kulske nagrade!

Ključne besede


Najboljši za volanomJure GregorčičCiril KomotarKomotar minutaAtmosferciSašo Kapetanovič

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji