Atmosferci izboljšali rezultat

Da vaja dela mojstra, mojster pa vajo, sta dokazala Ciril Komotar in Jure Gregorčič, saj sta ob ponovnem reševanju spletnega testa Najboljši za volanom izboljšala svoj rezultat.


Ob prvem reševanju so Atmosferci – takrat so glave strnili vsi trije, poleg Cirila Komotarja - Komotar Minuta in Jureta Gregorčiča še Saša Kapetanovič, razočarano ugotovili, da so pri teoriji kar precej iz forme in se odločili, da gredo na popravni izpit. Saša je sicer danes opravičeno manjkal, je pa Cirilu in Juretu kljub temu uspelo izboljšati rezultat – dosegla sta 17 točk oziroma dve več kot prvič. Ob tem ponovno reševanju pa znova izpostavila, da ste vsi reševalci in reševalke, še zlasti pa tisti najboljši, resnično vrhunski.

Doseči vse ali skoraj vse točke, kot ste jih mnogi mladi, ki ste se preizkusili, je resnično fenomenalno! Test je daleč od enostavnega, dodatno pa ga otežuje še časovna omejitev, ki te postavlja pred dodaten izziv. Upava, da ste tako zbrani in suvereni tudi pri vožnji,

sta svoje vtise - oglej si tudi video, strnila Ciril in Jure ter dodala, da se že veselita velikega finala, kjer se jima bo pridružila Tjaša Perko:

Se vidimo na Vranskem!

Čas za reševanje spletnega testa, ki je vstopnica v praktični del tekmovanja za najboljšega mladega voznika in najboljšo mlado voznico Slovenije, se izteka. Odprt bo le še do vključno nedelje, 24. 3. 2019.

 

Ključne besede


Najboljši za volanomJure Gregorčičmladi vozniki#NajboljsiZaVolanomTjaša PerkoKomotar MinutaSaša KapetanovičAtmosferci

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji