Izbiramo najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika Slovenije 2020

Spletni test, ki bo vstopnica za praktični del tekmovanja, se bo odprl 2. 3. 2020.


Četrti zaporedni izbor Najboljši za volanom, v katerem lahko sodelujejo mladi do 26. leta starosti, se bo začel v ponedeljek, 2. 3. 2020, ko se bo na spletni strani www.najboljsizavolanom.si odprl spletni test. Tisti, ki se bo želel uvrstiti v praktični del tekmovanja – ta bo 14. in 15. 4. v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, bo moral pravilno in v čim krajšem času odgovoriti na 20 vprašanj, naključno izbranih iz nabora več kot 800 vprašanj s področja cestnoprometnih predpisov, varne mobilnosti, motoroznanstva, prve pomoči in poznavanja AMZS. V polfinalu se bo pomerilo najboljših 50 fantov in 50 deklet, v finalu, ki bo 12. 5. 2020 (prav tako na Vranskem), pa najboljših 10 polfinalistov in 10 polfinalistk. 

Najboljše mlade voznike in voznice čaka bogat nagradni sklad. Zmagovalka in zmagovalec se bosta s finala odpeljala vsak s svojo ford pumo, ki jima jo bo v enoletno uporabo podaril Summit motors Ljubljana, zastopnik avtomobilske znamke Ford v Sloveniji. Nagrade bodo znova prispevali tudi glavni pokrovitelj izbora Zavarovalnica Sava, Continental, Petrol, AMZS … Trije najboljši mladi vozniki Slovenije bodo sodelovali še v mednarodnem izboru najboljšega mladega voznika – po vzoru AMZS bo namreč letos še pet drugih evropskih avtomobilskih klubov izbiralo najboljše mlade voznike, ti pa se bodo sredi oktobra za laskavi naslov pomerili na Poljskem. Mladi iz Slovenije bodo svoje vozniško znanje in veščine lahko primerjali z vrstniki iz Avstrije, Bolgarije, Nizozemske, Poljske in Srbije.

Ključne besede


Mladi voznikiNajboljši za volanomVranskospletni testtekmovanjeizbor

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

16

Priljubljenost članka

16

Shrani

Delite s prijatelji