Spletni test je odprt!

Spletni test, ki vodi v praktični del izbora Najboljši za volanom in do privlačnih nagrad – prva je eno leto uživancije s Fordovo pumo, je z današnjim dnem odprt. Preizkusi svoje znanje in na praktičnem delu tekmovanju na Vranskem dokaži, da si najboljši za volanom!


V spletnem testu, sestavljenem iz nabora več kot 800 vprašanj, te čaka 20 vprašanj o poznavanju cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, varne mobilnosti, avtomobilizma in  delovanja AMZS. Ob vsakem vprašanju izbereš enega od treh možnih odgovorov. 

Čas za reševanje spletnega testa je omejen na 250 sekund. Če želiš izboljšati svoj rezultat, lahko znova poskusiš, ko od prvega oziroma prejšnjega reševanja mine sedem dni. Če boš test reševal(a) večkrat, se ti bo pri uvrstitvi upošteval najboljši rezultat. Reševanje spletnega testa bo potekalo do 6. 4. 2020.

Ker cenimo tvoj trud in ker s sodelovanjem v izboru za najboljšega mladega voznika oziroma voznico želiš tudi ti prispevati k večji varnosti na naših cestah, ti bomo v znak zahvale za rešen spletni test, podarili bon za 8 €, ki ga lahko unovčiš za AMZS članstvo za sledeče pakete: Osnovno, Plus ali Premium.

Reševanje spletnega testa bo potekalo do 6. 4. 2020. Če želiš izboljšati svoj rezultat, lahko znova poskusiš, ko od prvega oziroma prejšnjega reševanja mine sedem dni.

 Najboljših 50 reševalk in najboljših 50 reševalcev se bo uvrstilo v praktični del tekmovanja, ki bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. V polfinalu 14. in 15. 4. 2020 se bodo najboljši reševalci spletnega testa pomerili v najrazličnejših spretnostnih in vozniških preizkušnjah. Najboljših pet iz posamezne polfinalne skupine 25 oseb – skupaj torej 10 fantov in 10 deklet –, se bo uvrstilo v veliki finale izbora (tudi ta bo potekal na Vranskem), ki ga bomo začinili še z dodatnimi izzivi in preskusi. Tekmovalec in tekmovalka, ki bosta v finalu premagala vse svoje sotekmovalce in sotekmovalke, bosta postala najboljši mladi voznik in najboljša mlada voznica Slovenije. 

Eno leto uživancije s Fordovo pumo

Najboljši in najboljša za volanom 2020 se bosta domov za eno leto odpeljala z atraktivno Fordovo pumo. Ostali finalisti in finalistke pa se bodo tolažili z drugimi kulskimi nagradami - kompletom vrhunskih Continentalovih pnevmatik, pametnim telefonom Huawei P30, Petrolovimi darilnimi karticami v vrednosti 400, 250 in 150 €, bonom za 20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje Zavarovalnice Sava, električnim skirojem, JBL bluetooth zvočnikom Xtreme 2 in bonom za 40 € za AMZS članstvo.

 

Ključne besede


Najboljši za volanomspletni testAMZS Center varne vožnje Vransko

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

50

Priljubljenost članka

50

Shrani

Delite s prijatelji