V Najboljši za volanom 2020 sodelovalo rekordno število mladih!

Hvala več kot 4500 dekletom in fantom, ki ste sodelovali v prvem delu letošnjega izbora za najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika Slovenije!


Prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije se je zaključil. Spletni test, vstopnico za praktični del tekmovanja, je v dobrem mesecu dni rešilo več kot 4500 mladih, kar je 1200 več kot v minulem letu.

Kot smo že obvestili, smo morali zaradi epidemije novega koronavirusa preložiti praktični del tekmovanja - najboljših 50 reševalk in najboljših 50 reševalcev bi se moralo sredi aprila v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pomeriti v polfinalu, maja pa najboljših deset polfinalistk in najboljših deset polfinalistov v finalu. 

Upamo, da se zdravstvena situacija čim prej izboljša. Vsebinsko bomo praktični del izvedli, kot smo načrtovali, o novem terminu pa bomo najboljše reševalke in reševalce spletnega testa obvestili, ko bo to mogoče,

je napovedal Erik Logar, vodja področja varna mobilnost pri Avto-moto zvezi Slovenije.

 

Ključne besede


Najboljši za volanomErik Logarnajboljša mlada voznicanajboljši mladi voznik

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

17

Priljubljenost članka

17

Shrani

Delite s prijatelji