Presegli smo lanski rekord - 5000 rešenih testov

Prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije se je zaključil. Sledi drugi del - praktični izzivi na Vranskem. Izvedli ga bomo, ko bodo dopuščale zdravstvene razmere.


Hvala vsem dekletom in fantom, ki ste sodelovali v prvem delu letošnjega izbora za najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika Slovenije! Našteli smo več kot 5000 rešenih spletnih testov. 

Z zaprtjem spletnega testa, ki ga je bilo mogoče reševati od 24. februarja do 31. marca, se je zaključil prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije.

Najboljših 50 reševalcev in najboljših 50 reševalk spletnega testa se bo za atraktivne nagrade pomerilo še v praktičnih izzivih v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Izvedba polfinalnih izborov je bila predvidena 21. in 22. aprila 2021, 19. maja 2021 pa je bilo na sporedu še finale. Žal ni prvoaprilska šala - glede na zdravstveno situacijo, povezano z epidemijo novega koronavirusa, moramo praktični del preložiti. O novem terminu bomo polfinalistke in polfinaliste pravočasno obvestili.

Bon za 8 €, ki ste ga reševalci spletnega testa prejeli na e-naslove, lahko za Osnovno, Plus ali Premium AMZS članstvo v kateri koli enoti AMZS po Sloveniji ali v AMZS članski točki na Dunajski cesti 128 v Ljubljani unovčite do vključno 31. maja 2021.

Ključne besede


Tekmovanjevarna mobilnostspletni testnajboljša mlada voznicanajboljši mladi voznikNajboljši za volanom 2021

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

17

Priljubljenost članka

17

Shrani

Delite s prijatelji