Najboljšega in najboljšo za volanom 2021 bomo dobili v juniju

Praktični del tekmovanja Najboljši za volanom 2021 bo predvidoma potekal v juniju - polfinalna izbora bosta 2. in 3. junija, veliki finale pa 22. junija.


Po tistem ko smo zaradi zdravstvene situacije v državi in veljavnih ukrepov vlade za zajezitev širjenja novega koronavirusa preložili drugi del izbora Najboljši za volanom 2021, smo predvideli nove termine izvedbe polfinala in finala izbora:

  • polfinale: 2. in 3. junij 2021
  • finale: 22. junij 2021

Vsi, ki so se uvrstili v praktični del, bodo v prihodnjih tednih obveščeni o natančnem terminu, kdaj se bodo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pomerili za vstopnico v veliki finale.

Praktični del izbora bo izveden v skladu s priporočili pristojnih institucij za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

Bon za 8 € za AMZS članstvo velja do 31. maja 2021

Do vključno 31. maja 2021 lahko v katerem koli AMZS centru po Sloveniji ali v AMZS članski točki na Dunajski 128 v Ljubljani reševalci spletnega testa unovčite bon za 8 € za AMZS članstvo, ki so ga prejeli na e-naslove. Unovčiti ga je mogoče za sledeče pakete: Osnovno, Plus ali Premium. Lahko ga tudi komu podarite.

Zakaj se včlaniti v AMZS? :)

AMZS članstvo pride še posebej prav, ko:

  • se nekdo zaleti v tvoj avto in z njim ne moreš nadaljevati poti,
  • v avto zakleneš hišnega ljubljenčka in z njim tudi ključe,
  • ti na koncertu vandali prerežejo gume,
  • obstaneš v blatu, ker si na zmenku zanesenjaško predvideval, da si našel najboljše mesto za romantično opazovanje zvezd,
  • ti v mrzlem zimskem jutru avto noče vžgati, tebi pa se mudi na faks ali v službo,
  • se ti na poti v Portorož nenadoma pokvari očetov avtomobil, ti pa ga moraš pravočasno vrniti domov, ker ga on nujno potrebuje,
  • ti na kolesarskem izletu poči zračnica, ti pa s sabo nimaš rezervne.

V takih trenutkih je dobro imeti Pravega prijatelja vedno na dosegu roke oziroma pri telefonu. V AMZS smo ti na številki 1987 ali z mobilno aplikacijo na voljo 24/7/365. 

Ključne besede


varna mobilnostprometna varnostmladi voznikitekmovanjeNajboljši za volanom 2021

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji