Nagrajenka prevzela Continentalove pnevmatike

Drugouvrščena na tekmovanju Najboljši za volanom 2020 Zala Novak je prevzela svojo nagrado - komplet štirih premium Continentalovih pnevmatik.


Drugouvrščena na tekmovanju Najboljši za volanom 2020 Zala Novak je prevzela svojo nagrado - komplet štirih premium Continentalovih pnevmatik. Zala, srečno pot in veliko novih doživetij!

Continentalove pnevmatike tudi ena od letošnjih nagrad 

Tudi letos so v naboru bogatih nagrad premium pnevmatike Continental, prejela pa jih bosta finalist in finalistka Najboljši za volanom 2021, ki bosta osvojila 3. mesto.

In zakaj premium pnevmatike Continental? Ker si Najboljši za volanom za svoj avto zasluži najboljše! Premium pnevmatike Continental redno osvajajo najvišja mesta na neodvisnih testih! Continentalovi inženirji in testni vozniki vsako leto preizkusijo 140.000 pnevmatik, s katerimi naredijo več kot 200 milijonov kilometrov, s čimer poskrbijo, da so voznikom na voljo le najvarnejše, najudobnejše in najzanesljivejše rešitve za varno vožnjo. 

Ključne besede


PnevmatikeContinentalnagradatekmovanjeNajboljši za volanom 2020

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji