Drugouvrščena finalista bosta odpeljala e-skiro Blaupaunkt ESC 608

Finalist in finalistka, ki bosta osvojila 2. mesto, bosta na nagrado domov odpeljala vsak svoj električni skiro Blaupunkt ESC 608 IN NE električni skiro RX2, kot smo sprva napovedali, saj sta se omenjena skiroja vrnila dobaviteljem zaradi pokvarljivosti.


Finalist in finalistka, ki bosta osvojila 2. mesto, bosta na nagrado domov odpeljala vsak svoj električni skiro Blaupunkt ESC 608 IN NE električni skiro RX2 (skupaj s čelado, vzvratnim ogledalom, torbo in tlačilko), kot smo sprva napovedali, saj sta se omenjena skiroja vrnila dobaviteljem zaradi pokvarljivosti. Ker želimo, da so vožnje drugouvrščenega finalista in drugouvrščene finalistke čim bolj varne in brezskrbne, bosta tako za nagrado dobila drug, boljši e-skiro Blaupunkt ESC 608.

E-skiro Blaupunkt ESC 608, ki ga podarja Zavarovalnica Sava, doseže hitrost do 25 kilometrov na uro in premaga vzpone z naklonom do 15 stopinj. Vožnja s takšnimi zmogljivostmi je dinamična, vznemirljiva in zelo zabavna. Tristopenjska prilagoditev hitrosti omogoča prilagajanje hitrosti skiroja razmeram na cesti. Za večje udobje v vožnji je e-skiro opremljen s tempomatom, ki se samodejno vklopi, če konstantno hitrost vzdržujete vsaj šest sekund.

Finalist in finalistka, ki bosta zasedla 2. mesto, bosta prejela tudi bon za 20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava.

Preverite nabor vseh nagrad za finaliste in finalistke Najboljši za volanom 2021

Ključne besede


varna mobilnostelektrični skironajboljša mlada voznicanajboljši mladi vozniknagradaNajboljši za volanom 2021mikromobilnostelektrična mobilnost

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji