Dunajska 128a, SI-1000 Ljubljana   /  Pomoč na cesti: 1987 (v Sloveniji) ali +386 1 530 53 53 (v tujini)   /  Info: 01 530 53 00
en|si

Razmere na cestah v Sloveniji

Vir podatkov: www.promet.si

Do 21. ure velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol.

Delovne zapore:
- Na dolenjski avtocesti
bodo v noči na torek, 5/6. in sredo, 6/7. oktobra popolne nočne zapore predorov Debeli Hrib in Mali Vrh proti Ljubljani med 21. in 5. uro. Obvoz bo urejen preko priključka Šmarje Sap.
- Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.
- Na štajerski avtocesti je zaradi obnove vozišča zaprt priključek Sl. Konjice proti Mariboru ter uvoz proti Ljubljani. Izvoz iz smeri Maribora pa je ponovno odprt. Zapora bo predvidoma do 10. oktobra. Obvozi so urejeni preko priključkov Celje/center in Slovenska Bistrica/jug.
- Na štajerski avtocesti so do 18. oktobra predvidene popolne zapore med Blagovico in Trojanami proti Mariboru: med tednom vsako noč med 21. in 6. uro, med vikendi pa je zapora od petka od 21. ure do ponedeljka do 6. ure. Promet v času zapor preusmerijo na vzporedno regionalno cesto.
- Na gorenjski avtocesti promet med Jesenicami/vzhod in Lescami proti Ljubljani poteka samo po eni polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je tudi priključek Jesenice - vzhod/Lipce proti Ljubljani.
- Na dolenjski avtocesti promet med Višnjo Goro in Ivančno Gorico poteka po eni polovici avtoceste. Zaprt je tudi uvoz Višnja Gora proti Obrežju.
- Zaprti sta glavna cesta Ilirska Bistrica - Ribnica - Pivka, med Ilirsko Bistrico in Topolcem in regionalna cesta Pivka - Knežak - Ilirska Bistrica, v Pivki. Obvozi so urejeni.


Cesta Opis
A1A1, Ljubljana - Maribor, pred izvozom Blagovica v smeri Maribora je zgoščen promet.
A1A1, Ljubljana - Maribor, na priključku Blagovica v smeri Maribora bo do 5. 10. 2015 zaradi del zaprt uvoz.
A1A1, Ljubljana - Maribor, med priključkom Blagovica in priključkom Trojane v smeri Maribora bo do 5. 10. 2015 zaradi del zaprta polovica avtoceste, promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.
A2A2, Karavanke - Ljubljana na priključku Lipce iz smeri Karavank/Avstrije bo do 31. 10. 2015 zaradi del zaprt izvoz.
A2A2, Karavanke - Ljubljana na priključku Lipce v smeri Ljubljane bo do 31. 10. 2015 zaradi del zaprt uvoz.
Filter