AMZS KASKO PROMET

Ugodno kasko zavarovanje z bogatim kritjem.

AMZS KASKO PROMET je zavarovanje za dogodke, ki se z vozilom zgodijo najpogosteje.

Ob izredno ugodni ceni vključuje kritje škode po prometni nesreči, padcu ali udarcu predmeta, trčenju v oviro in zdrsu s ceste - torej lahko vključuje parkirišča, steklo, svetlobna telesa in divjad. Zavarovanje lahko ob doplačilu razširite tudi za kritje posledic toče, kraje ali drugih nevarnosti.

Namesto običajne enoodstotne lastne udeležbe vključuje lastno udeležbo le v škodnem primeru v višini 10 % od nastale škode in ne več kot 1 % od novonabavne vrednosti vozila. Podrobnejše informacije in informativni izračun premije ter pogoje zavarovanja lahko prejmete v enotah AMZS d. d. in Interservice d. o. o. Lahko pa nam pišete na kocet@interservice-ljubljana.si ali nas pokličete na 01 5863 351.

Primer izračuna višine premije

Renault Clio III
1,2 16V Dynamique
VW Passat
2,0 TDI Comfortline
KIA pro_cee'd
1,6 CRDI TX Sports Pack
leto izdelave 2006,
prostornina motorja 1149 cm3,
moč 55 kW, nosilnost 490 kg,
5 registriranih mest, 5 vrat,
nabavna vrednost 12.630 €
leto izdelave 2006,
prostornina motorja 1968 cm3,
moč 103 kW, nosilnost 606 kg,
5 registriranih mest, 4 vrata,
nabavna vrednost 26.681 €
leto izdelave 2006,
prostornina motorja 1582 cm3,
moč 94 kW, nosilnost 502 kg,
5 registriranih mest, 3 vrata,
nabavna vrednost 16.850 €
višina letne premije
AMZS KASKO:
višina letne premije
AMZS KASKO:
višina letne premije
AMZS KASKO:
68,35 € 127,76 € 96,69 €

POSEBNI 15 % POPUST ZA ČLANE AMZS PRI GENERALI ZAVAROVALNICI

Nismo pa pozabili tudi na ostale zveste člane AMZS, ki imate katerokoli avtomobilsko zavarovanje (AO-avtomobilska odgovornost, AO-plus-zavarovanje voznika ter vsa kasko in delna zavarovanja) sklenjeno pri Generali zavarovalnici, saj boste ob sklenitvi deležni posebnega 15 % popusta.

Tako pri zavarovanju AMZS KASKO PROMET kot pri ostalih zavarovanjih veljajo tudi ugodnosti, ki ste jih deležni kot zavarovanec Generali zavarovalnice, in sicer:

  • do 20 % popusta glede na vozniške izkušnje,
  • 5 % popusta na dveletno brezškodno dogajanje,
  • 5 % popusta za takojšnje plačilo letne premije ter
  • zamrznitev bonusov – ugodnost, ki jo brezplačno zagotavljamo varnim voznikom in pomeni, da v primeru nesreče zavarovanec dodatno ne občuti izgube že obstoječega bonusa ter s tem posledično višje premije oz. doplačila premije v prihodnjih zavarovalnih letih,
  • vračilo 10 % plačane kasko premije - tudi pri zavarovanju AMZS KASKO PROMET.

Za več informacij o ponudbi zavarovanja AMZS KASKO PROMET ter ostalih vrstah zavarovanj obiščite enote in poslovalnice AMZS d.d. ter Interservice d.o.o. po Sloveniji!

Ponudba AMZS ZAVAROVANJE velja samo za osebna vozila. Zavarovalnica, ki izvaja opisana zavarovanja, je Generali d.d. Ljubljana. Zavarovanje tržita AMZS d.d. in Interservice d.o.o., ki pri tem nastopata kot zavarovalna zastopnika in za izplačilo zavarovalnine ne jamčita. V primeru prometne nesreče ali škode na vozilu je škodni primer potrebno prijaviti v najkrajšem možnem času, in sicer v najbližji Škodni center zavarovalnice Generali d.d. Ljubljana ali prek elektronske pošte. Za prijavo škodnega primera je potrebno izpolniti ustrezen obrazec, ki je dosegljiv na spletni strani www.generali.si pod rubriko »Prijava škod«, na voljo pa je tudi v vseh poslovalnicah zavarovalnice Generali d.d. Ljubljana. Pogoje zavarovanja in podrobnejše informacije prejmete v enotah AMZS d.d. in Interservice d.o.o.

 

Še niste član?

75.000 članov že koristi številne ugodnosti. Pridružite se jim!

Prijava