Darilo ob registraciji: brisalci BOSCH v vrednosti 40 €

Obiščite AMZS Nova Gorica, opravite tehnični pregled, sklenite zavarovalno polico in registracijo vozila ter prejmite komplet prednjih brisalcev BOSCH AeroTwin v vrednosti 40 €! Če vaš avtomobil v tem letu tehničnega pregleda ne potrebuje, bo dovolj, če pri nas sklenete zavarovanje in registracijo.

BOSCH brisalci - darilo ob registraciji avtomobila v AMZS Nova GoricaKomplet najboljših brisalcev BOSCH AeroTwin + brezplačna menjava!

Vsem, ki boste med 1. julijem in 30. septembrom 2017 v AMZS v Šempetru pri Gorici opravili tehnični pregled, registracijo in zavarovanje avtomobila*, bomo podarili komplet najboljših brisalcev BOSCH AeroTwin v vrednosti 40 € in vam jih tudi brezplačno zamenjali! Če vaš avtomobil v tem letu tehničnega pregleda ne potrebuje, bo dovolj, če pri nas sklenete zavarovanje in registracijo.

Da ne bo prihajalo do neljubih zapletov z zalogo in razpoložljivostjo brisalcev, vas naprošamo, da nam v spodnjem obrazcu namignete datum prihoda ter znamko, model in letnik vašega avtomobila. 

Za informativni izračun zavarovanja nas pokličite na 080 28 20!

* Akcija velja le za osebne avtomobile in ne velja za tovorna vozila ali druga vozila za prevoz potnikov, ki imajo poleg sedeža za voznika več kot 8 sedežev, ter se izključuje s članskimi popusti in akcijami. Član AMZS lahko izbira med brezplačnimi brisalci ali koriščenjem članskih popustov in ugodnosti (npr. e-kupon 7 €). Cene brisalcev so odvisne od dimenzije in tipa, 40 € je povprečna cena kompleta prednjih brisalcev. 

Obrazec 

Kaj pa če...

letos nimate tehničnega pregleda?

Ni problema! Če za vaše vozilo letos tehnični pregled ni potreben, pri nas sklenite le zavarovanje in registracijo in brisalci bodo vaši.

povabite še prijatelja?

Če boste akcijo priporočili tudi prijatelju (ali prijateljici), vas bomo nagradili še s koncentratom poletnega čistila za stekla (1 l). 

Zakaj so BOSCH AeroTwin brisalci najboljši?

AMZS Nova Gorica vam ob registraciji avtomobila podari komplet brisalcev BOSCH AeroTwinKer smo Pravi prijatelj in vam želimo le najboljše! Zato vam podarjamo metlice BOSCH AeroTwin, ki so se najbolje odrezale na testu brisalcev. Povprečna cena kompleta je 40 €.

"V nobeni od ocenjevanih disciplin metlica aerotwin ni pokazala slabosti, pri najpomembnejšem merilu “kakovost brisanja” pa je v primerjavi s tekmeci suvereno zmagala – v petih od šestih disciplin je dosegla najboljše ocene. V naši hladilni komori, kjer smo preskušali kakovost brisanja pri temperaturi -10 stopinj Celzija, je edina od metlic dosegla oceno “dobro”."

Več si preberite v Motoreviji...

Ste vedeli?

  • Da so brisalce patentirali že leta 1903?
  • Da je 90 % odločitev voznika vezanih izključno na pogled čez vetrobransko steklo?
  • Da 1 od 5 vozil brisalci škripljejo, kar v Sloveniji pomeni 280.000 vozil z izredno slabimi brisalniki, ki predstavljajo neposredno nevarnost v cestnem prometu?
  • Da je v Sloveniji v letu povprečno 134 dni z dežjem?
  • Da brisalec naredi povprečno 36 potegov v eni minuti, 2.160 v eni uri, kar pomeni pri povprečni vožnji kar 70.000 potegov v enem letu?

Kje je AMZS Nova Gorica

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

1. člen
Akcija velja le ob sklenitvi kombinacije zavarovanja, opravljenega tehničnega pregleda in registraciji osebnega vozila v AMZS poslovni enoti Nova Gorica. V primeru, da tehnični pregled za vozilo po Zakonu o motornih vozilih (Uradni list RS, št. 106/10, 23/15 in 68/16) ni potreben, morata biti za sodelovanje v akciji izpolnjena pogoja sklenitev zavarovanja in registracija osebnega vozila v AMZS poslovni enoti Nova Gorica.

2. člen
Akcija se izključuje z drugimi akcijami in z vsemi popusti AMZS d.d., vključno s popusti vezanimi na vse članske kategorije.

3. člen
Ob izpolnjenih pogojih iz 1. člena teh Splošnih pogojev poslovanja, kar upravičenec izkaže s predložitvijo računa o plačanih storitvah, pridobi upravičenec pravico do enega seta BOSCH AERO TWIN brisalcev za vetrobransko steklo (v nadaljevanju tudi: »akcijski artikel«).

4. člen
Akcija velja samo v primeru, ko upravičenec osebno prevzame akcijski artikel v AMZS poslovni enoti Nova Gorica. V primeru, ko artikel ob osebnem prevzemu ne bo na zalogi, lahko na izrecno željo stranke AMZS d.d. pošlje akcijski artikel po pošti na naslov stranke.

5. člen
Akcija poteka od 3. julija 2017 do 30. septembra 2017 oz. do razprodaje zalog, za vsa običajna osebna vozila za katera je možno dobaviti in montirati BOSCH AERO TWIN brisalec / brisalce za vetrobransko steklo.

6. člen
Za osebna vozila za katere ni možno dobaviti in montirati BOSCH AERO TWIN brisalca / brisalcev, si AMZS d.d. pridržuje pravico ponuditi druge Bosch brisalce, izključno v kolikor so takšni brisalci na zalogi pri AMZS d.d.

7. člen
Akcija ne velja za vozila, katera se ne štejejo v skupino osebnih vozil, npr. tovorna vozila, avtobusi, delovnih stroji in traktorji.

8. člen
Akcija velja samo za brisalec / brisalca za vetrobransko steklo osebnega vozila.

9. člen
Izplačilo gotovine v vrednosti akcijskega artikla ni možna.

10. člen
Pravica do pridobitve akcijskega artikla preneha obstajati oz. propade, v kolikor upravičenec ne prevzame akcijskega artikla do najkasneje 15. oktobra 2017. Upravičenec nima pravice do nadomestila vrednosti akcijskega artikla zaradi nepravočasnega prevzema akcijskega artikla.

11. člen
Prenos pravice do pridobitve akcijskega artikla ni možen.

12. člen
Zamenjava / reklamacija akcijskega artikla ni možna.

13. člen
AMZS d.d. ne odgovarja za kakršnekoli pravne ali stvarne napake akcijskega artikla.

14. člen
AMZS d.d. si pridržuje pravico brez predhodne najave spremeniti pravila oz. splošne pogoje akcije.

15. člen
Pravila oz. splošni pogoji akcije ter vse morebitne spremembe bodo javno objavljeni in dostopni na spletnih straneh www.amzs.si in na lokaciji izvajanja akcije.
Sodelujoči v akciji so seznanjeni s temi pogoji, jih sprejemajo in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

16. člen
Kakršna koli odškodninska odgovornost podjetja AMZS d.d. in njihovih uslužbencev, zaposlenih ali zastopnikov, iz ali v zvezi z akcijo, iz katerega koli pravnega razloga je omejena na primere namere ali primere hude malomarnosti.