Darilo ob registraciji: brisalci BOSCH

Obiščite AMZS, opravite tehnični pregled, sklenite zavarovalno polico in registracijo vozila, sklenite še članstvo AMZS in prejeli boste komplet brisalcev BOSCH AeroTwin za vetrobransko steklo v vrednosti 40 €! Če vaš avtomobil v tem letu tehničnega pregleda ne potrebuje, bo dovolj, da ste naš član in pri nas sklenete zavarovanje in registracijo.

BOSCH brisalci - darilo ob registraciji avtomobila v AMZSAkcijo podaljšujemo do konca januarja 2018!

Vsem članom AMZS, ki imate v članskih ugodnostih tudi ugodnosti za vozilo in voznika in boste med 11. septembrom 2017 in 31. januarjem 2018 v eni od AMZS poslovnih enot, kjer izvajamo registracijo vozil, opravili tehnični pregled, registracijo in zavarovanje avtomobila*, bomo podarili komplet najboljših brisalcev BOSCH AeroTwin v vrednosti 40 €. Če vaš avtomobil v tem letu tehničnega pregleda ne potrebuje, bo dovolj, če pri nas sklenete zavarovanje in registracijo.

Da ne bo prihajalo do neljubih zapletov z zalogo in razpoložljivostjo brisalcev, vas naprošamo, da nam v spodnjem obrazcu namignete datum prihoda ter znamko, model in letnik vašega avtomobila. 

Za informativni izračun zavarovanja nas pokličite na 080 28 20!

* Akcija velja le za osebna vozila (osebne avtomobile) in ne velja za tovorna vozila ali druga vozila za prevoz potnikov, ki imajo poleg sedeža za voznika več kot 8 sedežev. Akcija se izključuje s koriščenjem vrednostnih kuponov ali kuponov za popust. Več pogojev o akciji je navedenih na dnu te strani. 

Naročite se in prihranite čas

Kontaktni podatki

Splošni pogoji

Kaj pa, če...

letos nimate tehničnega pregleda?

Ni problema! Če ste član AMZS in za vaše vozilo letos tehnični pregled ni potreben, pri nas sklenite le zavarovanje in registracijo in brisalci bodo vaši.

želite koristiti redne članske ugodnosti?

Članom AMZS, ki imajo v članstvu vključene tudi popuste za vozilo in voznika, ob registraciji te popuste tudi priznamo. 

vam članstvo podari Generali zavarovalnica?

Ob sklenitvi AO in AO+ zavarovalnih vrst pri Generali zavarovalnici, boste brezplačno prejeli AMZS članstvo v vrednosti 40 €. Tudi v tem primeru ste upravičeni do brisalcev, če ste seveda pri nas opravili tudi tehnični pregled in registracijo. Obstoječi člani lahko priložnost izkoristite za podaljšanje članstva za naslednje leto.

Zakaj so BOSCH AeroTwin brisalci najboljši?

AMZS Nova Gorica vam ob registraciji avtomobila podari komplet brisalcev BOSCH AeroTwinKer smo Pravi prijatelj in vam želimo le najboljše! Zato vam podarjamo metlice BOSCH AeroTwin, ki so se najbolje odrezale na testu brisalcev. Povprečna cena kompleta je 40 €.

"V nobeni od ocenjevanih disciplin metlica aerotwin ni pokazala slabosti, pri najpomembnejšem merilu “kakovost brisanja” pa je v primerjavi s tekmeci suvereno zmagala – v petih od šestih disciplin je dosegla najboljše ocene. V naši hladilni komori, kjer smo preskušali kakovost brisanja pri temperaturi -10 stopinj Celzija, je edina od metlic dosegla oceno “dobro”."

Več si preberite v Motoreviji...

Splošni pogoji akcije

Splošni pogoji koriščenja akcije

1. člen
Akcija velja le ob sklenitvi kombinacije zavarovanja, opravljenega tehničnega pregleda in registraciji osebnega vozila v poslovni enoti AMZS. V primeru, da tehnični pregled za vozilo po Zakonu o motornih vozilih (Uradni list RS, št. 106/10, 23/15 in 68/16) ni potreben, morata biti za sodelovanje v akciji izpolnjena pogoja sklenitev zavarovanja in registracija osebnega vozila v poslovni enoti AMZS.

2. člen
Akcija velja le za nove in obstoječe člane AMZS, ki lahko akcijsko ugodnost koristijo le enkrat v času veljavnosti akcije. Akcijo lahko koristijo tudi družinski člani, če so vključeni v AMZS družinsko članstvo in vsak s svojim avtomobilom izpolnjujejo pogoje akcije.  

3. člen
Akcija se izključuje z drugimi akcijami in popusti AMZS d.d. Izjema so popusti iz naslova pripadajočih ugodnosti AMZS članstva.

4. člen
Ob izpolnjenih pogojih iz 1. člena teh Splošnih pogojev koriščenja akcije, kar upravičenec izkaže s predložitvijo računa o plačanih storitvah, pridobi upravičenec pravico do enega seta BOSCH AERO TWIN brisalcev za vetrobransko steklo (v nadaljevanju tudi: »akcijski artikel«).

5. člen
Akcija velja samo v primeru, ko upravičenec osebno prevzame akcijski artikel v poslovni enoti AMZS. V primeru, ko artikel ob osebnem prevzemu ne bo na zalogi, bo stranki akcijski artikel poslan po pošti na naslov stranke.

6. člen
Akcija poteka od 11. septembra 2017 do 31. januarja 2018 oz. do razprodaje zalog, za vsa običajna osebna vozila za katera je možno dobaviti in montirati BOSCH AERO TWIN brisalec / brisalce za vetrobransko steklo.

7. člen
Za osebna vozila za katere ni možno dobaviti in montirati BOSCH AERO TWIN brisalca / brisalcev, si AMZS d.d. pridržuje pravico ponuditi druge Bosch brisalce ali brisalce drugega proizvajalca primerljive kvalitete, izključno v kolikor so takšni brisalci na zalogi pri AMZS d.d. 

8. člen
Objavljena vrednost seta brisalcev 40 € predstavlja povprečno maloprodajno vrednost seta dveh brisalcev.

9. člen
Akcija ne velja za vozila, ki se ne štejejo v skupino osebnih vozil, npr. tovorna vozila, avtobusi, delovnih stroji in traktorji.

10. člen
Akcija velja samo za brisalec / brisalca za vetrobransko steklo osebnega vozila.

11. člen
Izplačilo gotovine v vrednosti akcijskega artikla ni možna.

12. člen
Prenos pravice do pridobitve akcijskega artikla ni možen.

13. člen
Zamenjava / reklamacija akcijskega artikla ni možna.

14. člen
AMZS d.d. ne odgovarja za kakršnekoli pravne ali stvarne napake akcijskega artikla.

15. člen
AMZS d.d. si pridržuje pravico brez predhodne najave spremeniti pravila oz. splošne pogoje akcije.

16. člen
Pravila oz. splošni pogoji akcije ter vse morebitne spremembe bodo javno objavljeni in dostopni na spletnih straneh www.amzs.si in na lokacijah izvajanja akcije.
Sodelujoči v akciji so seznanjeni s temi pogoji, jih sprejemajo in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

17. člen
Kakršna koli odškodninska odgovornost podjetja AMZS d.d. in njihovih uslužbencev, zaposlenih ali zastopnikov, iz ali v zvezi z akcijo, iz katerega koli pravnega razloga je omejena na primere namere ali primere hude malomarnosti.