AMZS transakcijski račun fizičnih oseb Sberbank banke

AMZS račun vam poleg brezplačnega osnovnega članstva AMZS, ki ga v vašem imenu plača Sberbank banka, nudi ugoden paket bančnih storitev.

AMZS Sberbank računGre za transakcijski račun za fizične osebe, ki poleg ugodnih bančnih storitev zajema tudi članstvo pri AMZS. Vsem, ki bodo pri Sberbank banki odprli transakcijski račun, bo banka v njihovem imenu plačala letno članarino za osnovno članstvo v AMZS (velja tudi za družinsko članstvo in članstvo za invalide) v višini 40 EUR.

V primeru, da se stranka odloči za drugačno obliko članstva, banka poravna znesek v enaki protivrednosti, razliko do višjega članstva pa doplača stranka – v primeru članstva Plus to pomeni 29 EUR, v primeru članstva Premium pa 59 EUR.

Izbirate lahko med dvema vrstama AMZS transakcijskih računov in sicer: osnovnim računom AMZS Optimal in transakcijskim računom za zahtevnejše stranke AMZS Exclusive.

  1. AMZS Optimal vključuje vodenje računa, debetno kartico Activa Maestro, članarino za Ide@l MasterCard kartico z odloženim plačilom, odobritev izrednega limita v višini 1.000 €, zavarovanje izrednega limita, domsko in primerjalno asistenco;
  2. AMZS Exclusive vključuje vodenje računa, debetno kartico Zlata Activa Maestro, članarino za zlato Ide@l MasterCard kartico z odloženim plačilom, odobritev izrednega limita v višini 2.000 €, zavarovanje izrednega limita, domsko in primerjalno asistenco.

Več informacij o posebni ponudbi najdete na www.sberbank.si.

Oglasna sporočila