Na poti

Cenejše gorivo na Hrvaškem

Člani AMZS točijo cenejše gorivo na bencinskih črpalkah Tifon in Crodux

Marché

Sodobno nadgrajena kuhinja s tržnice Marché Mövenpick združuje svežino in naravnost Marché-ja z izpopolnjenim užitkom Mövenpick-a. Poudarek je na pripravi jedi v živo, osvežujoči prefinjenosti in mestnem ambientu. Marché Mövenpick je trenutno prisoten na treh celinah, v devetih državah z več kot 100 lokacijami. Evropa: v Sloveniji je na 17 lokacijah, na Hrvaškem na 7, v Avstriji na 3, na Madžarskem na 9, v Švici na 4, v Nemčiji na 30 in na Norveškem na 9 lokacijah.

Splet: www.marche-movenpick.si

Ugodnost SyC!: 10-odstotni popust na hrano in pijačo v vsaki Marché in Marché Mövenpick restavraciji. Popust se obračuna na blagajni na celoten znesek na računu ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust velja za člana in člane njegove družine. Popust ne velja za alkohol, izdelke v trgovini in posebno ponudbo.

Rosenberger

Rosenberger je dolgoletni ponudnik kvalitetne hitre hrane ob avstrijskih avtocestah. Poleg 19 restavracij na počivališčih ima še 3 motele in 1 mestno restavracijo na Dunaju.

Splet: www.rosenberger.cc

Ugodnost SyC!: 10-odstotni popust v vsaki restavraciji in trgovini Rosenberger na avtocestnih počivališčih. 10-odstotni popust velja tudi za storitve v motelih in ponudbo v mestni restavraciji na Dunaju. Popust velja za imetnika kartice.

Autogrill

Autogrill restavracije se nahajajo ob skoraj vsaki avtocesti v Avstriji. Restavracije ponujajo raznovrstno prehrano in osvežilne napitke. Tam boste našli tudi regionalne posebnosti.

Splet: www.autogrill.at

Ugodnost SyC!: 5-odstotni popust na celoten znesek na računu za člana in partnerja. Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust ne velja za proizvode v trgovinah ali avtomatih.

Autocommerce d.o.o. - avtopralnica v Ljubljani

Autocommerce d.o.o., Ljubljana na Baragovi 5, članom AMZS nudi 10-odstotni popust na vse storitve v sklopu avtopralnice: pranje vozil na avtomatski pralni stezi in pri ročnem pranju ter čiščenju vozil. Odprto vsak dan od 6:00 do 22:00.

Splet: www.autocommerce.si

Ugodnost za člane AMZS: 10 % popusta

Grimaldi Lines

Italija – Španija –Tunizija – Malta – Grčija – Sardinija – Sicilija

Splet: www.grimaldi-lines.com

Ugodnost SyC!: 20-odstotni popust za rezervacije v kabinah in 5 odstotni popust za rezervacije v sedežih Pullman ali za mesto na krovu za člana in njegove spremljevalce ter za avto ali motorno kolo pod isto rezervacijsko kodo. Pri rezervaciji preko spleta, je treba izbrati vrsto popusta v rubriki "Membership Card". Člani AMZS izberejo SHOW YOUR CARD in vpišejo številko 375.

Minoan Lines trajektne povezave ITA-GR

Družba Minoan Lines, ustanovljena leta 1972 v Grčiji, je danes eden najbolj znanih in modernih trajektnih prevoznikov na relaciji Italija - Grčija.

Splet: www.minoan.gr

Ugodnost SyC!: 20-odstotni popust na objavljene cene vozovnic za člana - imetnika članske kartice in spremljevalce ter avto (kat.1) ali motorno kolo.

Informacije in rezervacije: spletna stran www.minoan.gr ali turistična agencija Atlantica, ki uraduje v prostorih AMZS, Dunajska 128 v Ljubljani, tel.01/530 53 60, info@atlantica.si.

Hertz

Kadar potrebujete vozilo, ga lahko najamete po zelo ugodnih cenah. V Sloveniji veljajo za člane posebne cene. Za najeme v Evropi in zunaj Evrope je obvezna rezervacija. Brezplačna telefonska številka je 080 19 80, ob rezervaciji je potrebno navesti kodo-CDP, ki je za člane AMZS: 522614.

Splet: www.hertz.si

Ugodnost SyC!: 10 do 20-odstotni popust na najnižjo ceno najema, ki je na voljo in vključuje običajno vsa potrebna zavarovanja. Popust velja tako za turistični kot poslovni razred v Evropi (razen Slovenije), v ZDA in Kanadi, Avstraliji, Aziji in Južni Afriki.

Thrifty nadomestna vozila

Thrifty je sestrsko podjetje znanega ponudnika najema vozil Hertz. Nudi ugoden najem vozil podjetjem in posameznikom, ki iščejo ugodno, vendar kvalitetno rešitev, v več kot 77 državah po svetu, s skupno več kot 1.000 prevzemnimi mesti. Thrifty vam zagotavlja nizko ceno in transparentne pogoje najema.

Člani AMZS dostopajte prek spodnje povezave, oziroma ob rezervaciji navedite CDP kodo, ki je za člane AMZS: 522614.

Splet: www.thriftycars4rent.com

Ugodnost SyC!: 10-odstotni popust na ponudbo.

Taksi Laguna

Taxi Laguna organizira prevoze po Sloveniji in tujini s preko 100 klimatiziranimi vozili različnih znamk (osebna, enoprostorna vozila, kombiji in avtobusi). Nudijo navadne, poslovne in luksuzne prevoze, organizacijo konferenc in prevoze večjih skupin.

Splet: www.taxi-laguna.com

Ugodnost za člane AMZS: 5 % popusta na vse taksi prevoze