Ostalo

Avtoplinski sistem Tartarini – celostna storitev predelave vozila na avtoplin

Poleg 800 € subvencije dobite še darilo: AMZS članstvo v vrednosti 40 €

Podjetje Cast d.o.o., uradni in ekskluzivni zastopnik avtoplinskih sistemov Tartarini za Slovenijo, vam zagotavlja celostno storitev predelave vozila na avtoplin, ki zajema vgradnjo avtoplinske tehnologije, servisni program in vzdrževanje avtoplinskega sistema, 8-letno garancijo ter svetovanje in izobraževanje na področju avtoplinskih tehnologij. Nudijo vam izjemno varne, zanesljive, ekonomsko učinkovite, visoko performančne alternativne pogonske tehnologije in znanja.

Začetki podjetja Cast d.o.o. segajo v leto 1977. V letošnjem letu tako praznujejo 40. obletnico poslovanja, zato ob tej priložnosti vsem strankam ob predelavi vozila na avtoplin, poleg 800 € subvencije, podarjajo še AMZS članstvo v vrednosti 40 €.

Splet: www.tartarini.si

Foto storitve - Foto Tivoli, Euro foto, Foto Bobnar

Splet: www.foto-tivoli.si

Popust za člane AMZS: 15% popust na vse storitve ob gotovinskem plačilu.

Sberbank

Sberbank banka d.d. in Avto-moto zveza Slovenije predstavljata prvi skupni produkt - AMZS transakcijski račun fizičnih oseb, ki je namenjen obstoječim in novim članom AMZS. Gre za transakcijski račun za fizične osebe, ki poleg ugodnih bančnih storitev zajema tudi članstvo pri AMZS. Vsem, ki bodo pri Sberbank banki odprli transakcijski račun, bo banka v njihovem imenu plačala letno članarino za osnovno članstvo v AMZS (velja tudi za družinsko članstvo in članstvo za invalide) v višini 40 EUR. V primeru, da se stranka odloči za drugačno obliko članstva, banka poravna znesek v enaki protivrednosti, razliko do višjega članstva pa doplača stranka – v primeru članstva PLUS to pomeni 29 EUR.

Splet: www.sberbank.si

Sintal - protivlomni in alarmni sistemi

Protivlomni sistem je namenjen preprečevanju in zaznavanju vlomov ter obveščanju v primeru potrebe po posredovanju.

Elektronska naprava preko telefonske ali radijske zveze o vlomu obvesti operaterja v varnostno-nadzornem centru, ta pa informacijo posreduje mobilnim intervencijskim skupinam, ki ukrepajo v najkrajšem možnem času.

Splet: www.sintal.si

Popust za člane AMZS: 10% popust na dobavo in montažo alarma