Popusti v AMZS

Popusti na storitve in prodajne artikle AMZS

Člani AMZS so upravičeni do popusta na vse storitve in večino artiklov iz našega prodajnega programa.

To velja tako za porabljen material pri servisu vozila kot tudi na dodatno opremo in dokumente. Največji prihranek imajo člani AMZS pri nakupu pnevmatik, saj jim ob nakupu pripada tudi daleč najugodnejši paket menjave pnevmatik s centriranjem.

Popusta žal ne omogočamo ob nakupu vinjet za uporabo avtocest, zato pa članom nudimo brezplačno odstranitev stare vinjete in namestitev nove.

Tehnične storitve, vezane na vozilo

Registracija vozila v enotah AMZS

To ugodnost lahko izkoristite v katerikoli poslovni enoti AMZS, kjer lahko opravite postopek registracije.

  • 2x letno 50 % popusta na podaljšanje registracije* ali
  • 1x letno 100 % popusta na novo registracijo** ali podaljšanje registracije - če na AMZS za vaše vozilo sklenete zavarovanje avtomobilske odgovornosti in plačate letno dajatev za uporabo cest.

* Popust lahko uveljavite za vozilo v vaši lasti, enak popust pa lahko nekomu tudi podarite (popust se uveljavlja ob prisotnosti člana). Popust se izključuje s popusti na tehnični pregled in ostalimi popusti na registracijo isti dan.

** Velja samo za članstvo Plus in Premium.

Ugodnost velja za osebna vozila, motorna kolesa, avtodome, traktorje, prikolice in kombinirana vozila.

20-odstotni popust pri tehničnem pregledu v enotah AMZS

To ugodnost lahko član AMZS izkoristi dvakrat v članskem letu v katerikoli poslovni enoti AMZS, kjer izvajamo registracijo vozil. Popust lahko uveljavite za vozilo v vaši lasti, enak popust pa lahko nekomu tudi podarite (popust se uveljavlja ob prisotnosti člana). Popust se izključuje s popusti na storitve registracije isti dan.

Ugodnost velja za osebna vozila, motorna kolesa, avtodome, traktorje, prikolice in kombinirana vozila.

Brezplačen preventivni servisni pregled vozila - enote AMZS

Članom  je na voljo servisni pregled vozila v katerem naš mehanik v 16 korakih preveri ključne točke na vozilu, oceni njihovo stanje in vam pisno poda svoje strokovno mnenje. Za člane brezplačno! Servisni pregled vozila 

Test akumulatorja, zavor in kontrola tekočin - enote AMZS

Redno preverjanje kakovosti akumulatorja, delovanja zavor in kontroliranje tekočin potrebnih za normalno delovanje motorja idr., lahko prepreči kup nevšečnosti. Na naših servisih vam bodo pomagali vzdrževati vaše vozilo. Za člane je testiranje akumulatorja in zavor ter kontroliranje tekočin brezplačno.

AMZS avtopralnice

v sodobnih avtopralnicah opravljamo pranja in čiščenja vozil. Članom AMZS so na voljo posebne ugodnejše cene paketov pranja in čiščenja. Avtopralnice 

Menjava žarnic in nastavitev žarometov - enote AMZS

V vseh poslovnih enotah in poslovalnicah AMZS vam zamenjamo pregorelo žarnico in pravilno nastavimo žaromete. Za člane storitev opravimo brezplačno. Svetila 

Storitve v delavnicah in vulkanizerske storitve - enote AMZS

V vseh poslovnih enotah in poslovalnicah AMZS vam za opravljene storitve priznamo popust. Člani imajo 20 % popust na servisne storitve in 40 % popusta na premontažo pnevmatik in centriranje. Vulkanizerstvo 

Pregled rabljenega vozila pred nakupom - AMZS PE Ljubljana in Celje

V PE Ljubljana in PE Celje opravljamo pregled rabljenega vozila pred nakupom, ki obsega popoln pregled motorja in podvozja, meritev debeline laka, meritev izpušnih plinov, pregled zavor, kontrolo delovanja klime, itd. Člani imajo 10 % popusta.  

Servisni pregled klimatske naprave - enote AMZS

V servisnih delavnicah opravljamo strokovni pregled in polnjenje klimatske naprave s plinom. Člani imajo 17 % popusta.

 

Še niste član?

Postanite član AMZS in si zagotovite poti brez skrbi.

Prijava