Internet in telefonija

Telekom Slovenije – Top Trio

12x3 € = 36 € !!! V enem letu pokrijete skoraj celoten strošek osnovnega članstva!

Člani AMZS lahko pri mesečni naročnini uveljavljate popust v višini 3 €. Popust lahko uveljavljate pri naročnini na pakete, ki vsebujejo vse tri osnovne storitve - internet, televizijo in telefonijo. Včlanite se v AMZS sedaj in prihranite pri storitvah v Sloveniji in tujini!

Velja za naročnike paketov:

  • TopTrio Penzion, TopTrio A, TopTrio B, TopTrio C in TopTrio D,
  • TopDuo, TopDuo TV, TopDuo TV in telefonija
  • Družinski komplet A, B, C,
  • TopDuo in Kabelska TV

Popust velja eno leto, po enem letu morate ponovno poslati novo potrdilo, za sklenjeno novo naročniško razmerje ali opravljen prehod na nov naročniški paket.

Kako uveljavim popust?
Za uveljavitev popusta za člane AMZS morate predložiti kopijo računa / potrdila o plačilu članarine za AMZS za tekoče leto. Vloge za popust sprejemajo osebno v Telekomovih Centrih ali po e-pošti v centru za pomoč uporabnikom na naslov info@telekom.si. Dokazilu je potrebno dodati tudi naročniške podatke in uporabniško ime za uporabo storitev.

Popusti za študente, invalide, člane AMZS, nogometaše in obrtnike se ne seštevajo, uveljavljate lahko le en popust.

Popust ne velja za pakete TopTrio Brezžični, TopTrio Enostavni, TopTrio A+, TopTrio Kino, Paket Modri.

Popust ne velja za naročnike, ki so vključeni na OŠO omrežju.

Za več informacij in ogled splošnih pogojev uveljavljanja popusta obiščite spletno stran www.telekom.si

Telekom Slovenije – paket za mlade Dogaja

Ujemi mobilni paket Telekoma Slovenije za mlade Dogaja*, ki vključuje 10 GB prenosa podatkov ter klice in sporočila v vsa slovenska omrežja po porabi, a največ 4 € mesečno. Z AMZS članstvom START je mesečna naročnina znižana na 14,36 EUR. V celem letu tako prihraniš več kot 43 EUR.

Več o paketu Dogaja >>>

* Naročniški paket Dogaja je naročniški paket storitev Mobitel za zasebne naročnike storitev Mobitel med 11. in 31. letom starosti. Popust -20 % velja leto dni od sklenitve naročniškega razmerja. Pogoj za pridobitev popusta na naročniški paket Dogaja je potrdilo o članstvu oz. kartica članstva AMZS (identifikacija ob sklenitvi naročniškega razmerja na prodajnem mestu TS), velja za zasebne naročnike.