Iz Vranskega na Moto GP

Novice

Lepa nagrada za udeleženca usposabljanja za voznike začetnike


14. avgusta je v sosednji Avstriji potekala dirka svetovnega prvenstva Moto GP. Med več kot 200 tisoč gledalci, si je dirko ogledal tudi Mark Leban Rosulnik, ki je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem opravljal dodatno usposabljanje za voznike začetnike in v nagradni igri prejel glavno nagrado, ogled Moto GP dirke v Avstriji.

»Dirke redno spremljam in zato sem bil nagrade zelo vesel. Še posebej, ker je bil to zame prvi ogled dirke svetovnega prvenstva Moto GP« je o prejeti nagradi povedal srečni nagrajenec. Seveda nas je zanimalo, za koga je najbolj stiskal pesti, njegov odgovor pa je zelo zanimiv. »Sam sem najbolj vesel, ko lahko spremljam dobro dirko. In v  tem primeru ni važno kdo zmaga. Vsi, ki uspejo dirkati na takem nivoju, so zagotovo dobri« je njegovo mnenje in s tem se lahko seveda popolnoma strinjamo. Kaj pa je bilo tisto, kar ga je ob ogledu dirke najbolj navdušilo? »Zagotovo je to hrup motorjev. Še posebej tik pred štartom, ko so bili vsi motorji na visokih obratih. To je bilo res super. Celoten dirkaški vikend je bil super, bilo je krasno« je bil po prihodu domov navdušen Mark.

Tudi v prihodnje bomo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pripravljali različne nagradne igre, zato ne pozabite spremljati novic na naši spletni strani.

Poglejte si še zanimiv video o dodatnem usposabljanju za voznike začetnike.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji