Gostili smo akademijo Vianor

Novice

Več kot 50 udeležencev izvedelo marsikaj novega o pnevmatikah Nokian, o novostih in trendih na svetovnem trgu, obenem pa smo opravili tudi nekaj primerjav.


V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem smo septembra gostili Akademijo Vianor. Družba Petrol, zastopnik za pnevmatike Nokian, je na akademiji gostila preko 50 udeležencev, ki skupaj tvorijo mrežo Vianor Slovenija, udeleženci pa so izvedeli marsikaj o pnevmatikah Nokian, o novostih in trendih na svetovnem trgu, obenem pa so tudi opravili nekaj primerjav.

Udeležencem smo tako pripravili primerjavo med rabljeno in novo zimsko pnevmatiko, razliko med rabljeno in novo letno pnevmatiko, razliko med letno in zimsko pnevmatiko, na voljo pa je bila tudi primerjava med pravilno in nepravilno napolnjenimi pnevmatikami.

Z neposredno primerjavo so tako lahko občutili, da je že razlika med starimi in novimi pnevmatikami velika, še precej večja pa je bila med vožnjo po drseči podlagi, kjer je zimska pnevmatika nudila precej boljši oprijem kot letna.

Od avgusta dalje so vozila v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem opremljena z pnevmatikami Nokian in vabimo vas na naše tečaje, kjer boste lahko pnevmatike tudi sami testirali.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji