Vinjeta je podarjena!

Novice

Med vsemi, ki ste med 3. in 25. januarjem obiskali AMZS Center varne vožnje, smo izžrebali srečnega nagrajenca, ki je prejel brezplačno celoletno vinjeto za letošnje leto 2017.


 

To je bil mladi voznik Blaž Orter, ki se je danes pripeljal na Vransko po novo vinjeto, ki jo bo že na poti domov lahko uporabil v vožnji po avtocesti.

»Najprej skoraj nisem verjel, da sem postal ta srečnež! Nagrade sem zelo vesel in jo bom z veseljem delil s svojimi prijatelji, ki bodo potrebovali prevoz,« je po prejemu nagrade dejal 21-letni Blaž. Na sončno nedeljo se je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem udeležil Programa dodatnega usposabljanja za voznika začetnika in sodeloval v nagradnem žrebanju. »Če bi vedel, kako odličen je Program,  bi nanj prišel že prej. Tudi staršem doma sem priporočal udeležbo na tečaju varne vožnje. Sam bi nanjo prišel še enkrat,« je o svojih vtisih povedal mladi voznik. Blažu želimo varno in prijetno vožnjo pa naj mu vinjeta v letu 2017 dobro služi.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji