Partner pri izobraževanju na simulatorju Rosenbauer bo Zavarovalnica Triglav!

|

Zanimanje za udeležbo na izobraževanju voznikov intervencijskih vozil na simulatorju intervencijske vožnje Rosenbauer je bilo tako veliko, da smo prvotni termin podaljšali do 9. februarja in s tem omogočili še več voznikom možnost usposabljanja. Izobraževalni, preventivni in varen namen izobraževanja je prepoznala Zavarovalnica Triglav, s katero bomo skupaj vsakemu gasilcu omogočili, da program opravijo po 30 evrov ugodnejši ceni!


S pomočjo simulatorja in izkušenih ter strokovno usposobljenih inštruktorjev, bodo gasilci izboljšali svoje vozniške sposobnosti, pridobili izkušnje, kako pravilno odreagirati v usodnem trenutku, hitreje in varneje intervenirali in zavarovali tako svoja življenja na interventni vožnji kot življenja vseh drugih udeležencev v prometu. Prijavilo se je že veliko število prostovoljnih in poklicnih gasilcev, ki se bodo izobraževali na Vranskem od 16. 1. do 9. 2.

V AMZS-ju želimo skupaj z Zavarovalnico Triglav pomagati skoraj 300 gasilcem do znanja, ki zagotavlja večjo varnost vseh nas. Zavedamo se nuje izobraževanja in finančne stiske gasilcev, ki jim bo Zavarovalnica Triglav priskočila naproti s finančnim vložkom. Preventivno izobraževanje in vložek v znanje ljudi je edina pot, ki bo zagotovila manjše število nesreč, hitrejše reševanje in večjo varnost vseh nas!

Od 16. januarja do 9. februarja 2018. Ekskluzivno v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Nazaj