Zimska avantura na Vranskem

Novice

2. in 3. marca smo v Centru varne vožnje na Vranskem gostili Zimsko avanturo vozil Mercedes-Benz s štirikolesnim pogonom 4MATIC. Razmere so bile več kot idealne za preizkus moči in vodljivosti vozil.

#Vranstastično v snežnih razmerah
#Vranstastično v snežnih razmerah

Prvi februarski vikend nas je po blagi zimi zasula obilnejša pošiljka snega. Ravno prav za dogodek, ki ga je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pripravil Autocommerce. Na zimski avanturi je predstavil svoja Mercedes-Benz vozila s štirikolesnim pogonom 4 MATIC. Snežne razmere so jim omogočile prikaz tega, kar zmorejo jekleni konjički.

Autocommerce je naš dolgoletni partner pri pripravi tečajev in dogodkov. S svojimi novostmi vedno poskrbijo, da je njihova predstavitev brezhibna in privlačna za obiskovalce. Obiskovalce so v nemških vozilih peljali AMZS inštruktorji varne vožnje, preizkusili so se v snežnih razmerah na poligonu, kjer je do izraza prišla moč štirikolesnega pogona, na off-road poligonu in v cestnem prometu.

Več fotografij pa si lahko pogledate na spletni povezavi.

Autocommerce je naš zvesti partner pri pripravi tečajev in dogodkov. 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji