Zasij v sebi in na cesti

Program za ženske v AMZS Centru varne vožnje

Stres je v sodobnem času sopotnik vsake ženske. Spremlja nas na delovnem mestu, doma, otrokovih obveznostih in marsikje drugje. Ne smemo pa dopustiti, da bi postal naš spremljevalec, ko sedemo za volan. Kako izkoristiti čas za volanom sebi v prid, vas bomo naučili na posebnem programu, ki smo ga zasnovali za vse ženske voznice.

Potek programa

Na 4-urnem programu vas bo dolgoletna inštruktorica joge Darja Furek popeljala v svet sproščanja in umirjanja misli. Predstavila vam bo praktične vaje, s katerimi boste lahko tudi med vožnjo stopile v stik same s sabo in pregnale negativne občutke: strah, jezo, skrbi, se naučile pravilne drže in razbremenitve hrbtenice za boljši pretok energije. Do sedaj utrujajoča vožnja bo z osvojenimi veščinami postala osvobajajoča.

Podarite najboljše darilo, podarite zabavo in varnost v enem, z AMZS darilno kartico!


V drugem delu programa se boste v družbi inštruktorja varne vožnje odpeljale na poligon, kjer boste v praksi spoznale, zakaj je za vožnjo pomembna primerna obutev, čemu služi napredna tehnologija v vozilu in kako obvladati vozilo v poledenelem ovinku

Število udeleženk
Število udeleženk v skupini je do 12. V enem vozilu sta lahko največ 2 udeleženki, ki se pri vsaki vaji izmenjujeta za volanom in opravita isto število ponovitev vaj.

Cena
Cena znaša 49,00 evrov (z vključenim DDV), za članice AMZS pa 44,00 evrov (z vključenim DDV). 

Informacije in prijave

Za več informacij o razpoložljivih terminih in prijavi nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si

 

Oglasna sporočila