Samo za ženske

Stres je v sodobnem času sopotnik vsake ženske. Spremlja nas na delovnem mestu, doma, otrokovih obveznostih in marsikje drugje. Stres pa ne sme postati naš spremljevalec, ko sedemo za volan. Kako vzeti čas za volanom sebi v prid, vas bomo naučili na posebnem programu, ki smo ga zasnovali za vse ženske voznice.

Naslednji termin: PONEDELJEK, 9. MARCA, ob 16. uri. Za vse, ki rade sijete v sebi in na cesti.

Na 4-urnem programu vas bo dolgoletna inštruktorica joge Darja Furek popeljala v svet sproščanja in umirjanja misli. Predstavila vam bo praktične vaje, s katerimi boste lahko tudi med vožnjo stopile v stik same s sabo in pregnale negativne občutke: strah, jezo, skrb, se naučile pravilne drže in razbremenitve hrbtenice za boljši pretok energije. Utrujajoča vožnja bo s pravimi tehnikami postala osvobajajoča.

V drugem delu programa se boste v družbi inštruktorja varne vožnje odpeljale na poligon, kjer boste v praksi spoznale, zakaj je za vožnjo pomembna pravilna obutev, čemu služi napredna tehnologija v vozilu in kako varno peljati skozi poledenel ovinek. 

Število udeleženk
Število udeleženk v skupini je do 12. V enem vozilu sta lahko največ 2 udeleženki, ki se pri vsaki vaji izmenjujeta za volanom in opravita isto število ponovitev vaj.

Cena
Cena znaša 49,00 evrov (z vključenim DDV), za članice AMZS pa 44,00 evrov (z vključenim DDV). 

Informacije in prijave
Za več informacij in prijave nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si