V današnjem času smo priča vse daljši življenjski dobi prebivalcev. Število moških in žensk v zrelih letih narašča. Trditev, da vitalnost z leti upada, pa ne drži več.

To pomeni, da živimo dlje, kot so živeli običajno. Živimo kakovostno življenje. Da bi to bilo mogoče, morajo imeti tudi v zrelejših letih ljudje možnost za dostojno življenje in izbiro svojega življenjskega sloga.

Med nami pa je tudi vse več oseb, ki so v zrelih letih postale nemobilne – na primer zaradi bolezni partnerja, njegove izgube ali ločitve. To so ljudje, ki doslej niso imeli potrebe po pridobivanju znanj in samostojni vožnji, ali pa že dolgo niso upravljali vozila. V AMZS smo se odločili, da pripomoremo k njihovi ponovni samostojnosti in mobilnosti, saj so tudi v teh letih potrebe in želje še kako aktivne.

Omogočamo vam, da preko kondicijskih voženj spoznate aktualne prometne predpise, da v praksi v lokalnem okolju ob spremstvu inštruktorja preverite svoje sposobnosti ter se seznanite z vsemi novostmi, ki vas čakajo na cesti. 

Cena:
- ena kondicijska ura vožnje z vašim vozilom znaša 16 EUR
- ena kondicijska ura vožnje z našim vozilom znaša 24 EUR

Za podrobnejše informacije in prijavo na kondicijsko vožnjo pokličite brezplačno telefonsko številko 080 20 11

Kondicijske vožnje so na voljo le v mestih, kjer deluje AMZS Šola vožnje.

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila