Delavnica Triglav mladi

V Zavarovalnici Triglav so za voznike osebnih avtomobilov z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pripravili brezplačno Delavnico Triglav mladi, ki se izvaja po opravljenem zakonsko predpisanem Programu dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, torej v istem dnevu. Delavnico v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav izvajamo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, ki je eden od najsodobnejših centrov varne vožnje v Evropi. Z udeležbo na brezplačni Delavnici Triglav mladi boste na podlagi predložitve potrdila o opravljeni delavnici, vse od 1. 2. 2020, upravičeni do 10-odstotnega popusta pri zavarovanju MLADI VOZNIK.

Prijava

10 % popust na zavarovanje MLADI VOZNIK si lahko zagotovite, če boste:

  • uspešno opravili e-izpit, ki je predpogoj za prijavo na Delavnico Triglav mladi; 
  • na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav opravili Program dodatnega usposabljanja za voznika začetnika v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in
  • hkrati opravili praktično vajo - Delavnico Triglav mladi.

Več informacij o uveljavitvi 10 % popusta na zavarovanje MLADI VOZNIK najdete tu.

10 % popust na zavarovanje MLADI VOZNIK lahko uveljavite pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav za osebne avtomobile, ki jih uporablja na potrdilu navedena oseba.

Prijavite se na razpisane termine Zavarovalnice Triglav in si zagotovite 10 % popust na zavarovanje MLADI VOZNIK.

 

Voznik začetnik + Delavnica Triglav mladi

Z udeležbo na brezplačni Delavnici Triglav mladi boste na podlagi predložitve potrdila o opravljeni delavnici, vse od 1. 2. 2020, upravičeni do 10-odstotnega popusta pri zavarovanju MLADI VOZNIK.

Prijavi se zdaj

Program dodatnega usposabljanje za voznike začetnike

Za voznike začetnike je po zakonu predvideno opravljanje programa vadbe varne vožnje in udeležbe na skupinski delavnici. Ta program ni enak navadnemu tečaju varne vožnje, temveč je prilagojen novim voznikom in namenjen spoznavanju kritičnih situacij v nadzorovanem in varnem okolju, kjer se lahko naučite pravilnih odzivov in ukrepov, še preden boste s tem soočeni v vsakdanjem prometu.

Vozniku začetniku se izda vozniško dovoljenje z veljavnostjo dveh let. Za podaljšanje dovoljenja bo moral predložiti potrdilo o opravljenem dodatnem usposabljanju za voznika začetnika. Tega se lahko udeleži, ko od pridobitve dovoljenja mine najmanj šest mesecev, opraviti pa ga mora pred iztekom dveh let, oziroma do dopolnjenega 21. leta starosti.

Usposabljanje vključuje vadbo varne vožnje in skupinsko delavnico o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci cestnega prometa. Doslej je bila pogoj za udeležbo opravljena vožnja odličnosti v avtošoli, kar pa je z novim Zakonom o voznikih odpravljeno.

Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnike izvajamo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, kjer vam lahko zagotovimo kvalitetno izvedbo in obilo novega znanja. Program vadbe varne vožnje za voznike začetnike predstavlja priložnost, da se znanje novega voznika obogati na zabaven, adrenalinski in obenem preventiven način. Istočasno se dopolni tudi znanje, ki ga voznik začetnik ne more pridobiti v šoli vožnje in je zato še toliko bolj pomembno za varno udeležbo v prometu. Z udeležbo na tem programu se vozniki začetniki situacijsko najbolj približajo tistim dogodkom in posledicam, ki se najpogosteje pripetijo na cesti v različnih pogojih in voznih razmerah. Mladim naj namignemo še to, da udeležba na takšnem programu nikakor ni dolgočasna temveč ravno nasprotno, polna zanimivih izkušenj in adrenalina.

Članski popusti AMZS ne veljajo za zakonsko predpisana programa Dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in Izbris kazenskih točk. Pri vseh ostalih programih pa ste vljudno vabljeni, da izkoristite članske ugodnosti vse do -30%.

Partnerji programov:

Nokian Tyres - partner programov varne vožnje

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila