Program za avtomobiliste

Z našim programom za avtomobiliste vas vodimo skozi pridobivanje novih izkušenj na preventiven, vendar tudi zabaven in adrenalinski način.

Obvladajte vsako kritično situacijo!

Naši programi varne vožnje za avtomobiliste predstavljajo priložnost, da se osveščenost voznikov obogati na zabaven, adrenalinski in preventiven način ter se obenem dopolnjuje znanje, ki ga ne moremo pridobiti v šoli vožnje in je zato še toliko bolj pomembno za vse voznike. Programi se situacijsko najbolj približajo tistim dogodkom in posledicam, ki se najpogosteje pripetijo na cesti v različnih pogojih in voznih razmerah.

"Naš odzivni čas v primeru težav na cesti je povprečno ena sekunda. V tej eni sekundi se odločamo, kako bomo postopali in na kakšen način bomo ravnali. Morda se odločamo za življenje."

Ne čakajte, da boste tudi vi zašli v težave na cesti, zato se pridružite našim tečajem še danes in tako dodajte vaš prispevek k varni prihodnosti.

Zmagovalci trenirajo! Pridružite se nam na programih varne vožnje, ki naredijo iz vožnje prav posebno doživetje, prihodnje kilometre pa obogatijo z izkušnjo več.

Partnerji programov:

                    Nokian Tyres - partner programov varne vožnje 

 

AMZS darilne kartice

Obdarujte izven okvirjev - z darilnimi karticami AMZS. Na voljo v poslovnih enotah AMZS.

Več