Ima vaš otrok preveč energije in si želi dodatnih aktivnosti?

V AMZS Centru varne vožnje izvajamo Otroški trial kamp in Družinski trial kamp. Kamp je namenjen vsem otrokom starosti od 6 do 10 let, ki se radi ukvarjajo s športom, obisk pa priporočamo tudi otrokom, ki imajo težave z razvojem motorike, saj jim s prilagojenimi vajami in igro pomagamo pri razvoju.

Večina dogajanja poteka v sodobnem AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, nočitve in aktivnosti v naravi pa se izvajajo ob bližnjem ribniku Pri Lisjaku ali na turistični kmetiji Weiss.

Otroški trial kamp

Otroci se v okviru kampa zabavajo z električnimi Trial motocikli, vozijo karting in telovadijo. Telovadba poteka kot sklop aktivnosti, ki jih imenujemo »Igra z gravitacijo«, kar pomeni telovadbo skozi nove načine in pestre aktivnosti. V splošnem se trudimo, da bi otroci čem več časa preživeli v naravi.

Trial je oblika motošporta in osnova za razvoj pravilne motorike, koordinacije, ravnotežja, pogleda. To je šport, s katerim se ukvarjajo številni znani športniki kot dopolnilo k osnovni vadbi vseh športov pri katerih je dobra koordinacija ključnega pomena.

Električna Trial kolesa so svetovni hit. So izjemno varna, saj se moč motorja ustrezno prilagaja. Nevarnosti za opekline ni, saj ni izpuha. Motorji so tudi popolnoma tihi in okolju prijazni.

Igranje z gravitacijo - otroci se učijo hoje po vrvi (slackline), lovljenja ravnotežja s pomočjo polkrogle in se zabavajo še na mnoge druge načine.

Poleg motociklov in telovadbe so otrokom na voljo tudi druge zanimive aktivnosti. Z gimnastiko, tekom, čolnarjenjem po jezeru in kopanjem v bazenu poskrbimo, da se otroci zabavajo tekom celega dne.

Družinski trial kamp

Družinskega trial kampa se lahko udeleži celotna družina.

Potekale bodo aktivnosti za otroke in starše. Ko bodo otroci izvajali svoje vaje, se bodo starši udeleževali prilagojenih programov varne vožnje v okviru našega centra, vadbe s trial motocikli in drugih aktivnosti. Dogajanje bomo popestrili s skupnimi popoldnevi. Starši bodo skupaj z otroci nastanjeni v šotorih.

Organizacija in termini

Vse aktivnosti potekajo pod strokovnim nadzorom. Tudi hitrost izvajanja vaj s Trial kolesi je zelo majhna in zato popolnoma varna. Poskrbimo tudi za ustrezno varnostno zaščito pri vseh aktivnostih katerih se udeležijo vaši otroci.

V ponudbi je zajeta izvedba celotnega programa s pripomočki in zaščitno opremo, prenočišče ter pet obrokov prehrane dnevno. Število mest za posamezen program je omejeno.

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt