Popust na program varne vožnje ob plačilu s kartico Visa

Ste ljubitelji dinamične, predvsem pa varne vožnje in bi se radi preskusili v svojih spretnostih in jih tudi nadgradili? Obiščite nas v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in doživite edinstveno izkušnjo.

Ob plačilu s kartico Visa vam podarimo 10 % popusta na izbrane komercialne programe varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem ter posebno darilo: adrenalinsko vožnjo v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi. 

Ob nakupu s kartico Visa (Debit, Credit, Prepaid in Business) do vključno 30. junija 2022 prejmete popust na naslednje programe varne vožnje:

  • Intenzivni tečaj varne vožnje za avtomobiliste
  • Nadaljevalni tečaj varne vožnje za avtomobiliste
  • Intenzivni tečaj varne vožnje za motoriste
  • Nadaljevalni tečaj varne vožnje za motoriste
  • Program za seniorje
  • Dinamična vožnja z Andrejem Jerebom
  • Tečaj varne vožnje s sopotnikom
  • Drift Akademija

Popust se sešteva z veljavnim članskim popustom, velja tudi ob nakupu darilne kartice za izbran program varne vožnje v AMZS centrih po Sloveniji (izjemi sta AMZS Center kartinga in moto športa v Slovenji vasi in AMZS Šola vožnje Trebnje), ne velja pa na zakonsko predpisane programe: program dodatnega usposabljanja za voznike začetnike avtomobiliste in motoriste ter izbris kazenskih točk.

 

Adrenalinsko doživetje

Ob plačilu izbranega programa varne vožnje vas bomo dodatno nagradili še s kuponom za 1 brezplačno vožnjo v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi, ki ga lahko unovčite ob nakupu 1 vožnje po rednem ceniku AMZS (veljavnost kupona je do vključno 31. 8. 2022). Kupon je prenosljiv, ni pa ga mogoče zamenjati za gotovino.

Preverite cenik in delovni čas AMZS Centra kartinga in moto športa v Slovenji vasi, kjer vas pričakuje 1005 metrov dolga in 8 do 10 metrov široka karting steza s trinajstimi atraktivnimi ovinki!

S sodobnimi karti boste uživali na tehnično zahtevni pisti, kjer boste preizkusili vso svoje motošportno znanje.

 

Za unovčenje ugodnosti ob nakupu izbranega programa varne vožnje obiščite AMZS Center varne vožnje na Vranskem ali enega od AMZS centrov po Sloveniji (izjemi sta AMZS Center kartinga in moto športa v Slovenji vasi in AMZS Šola vožnje Trebnje). Ugodnosti ni možno unovčiti pri nakupu darilne kartice za izbran program varne vožnje v spletni trgovini naklikaj.amzs.si.

 

Poslovne enote

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila