Darilo ob registraciji in zavarovanju

EN obisk, TROJNA storitev!

Z registracijo in zavarovanjem avtomobila v AMZS do praktičnega darila.

Darilo za obstoječe in nove člane AMZS!

Obiščite AMZS, sklenite zavarovalno polico in registracijo avtomobila, če še niste član AMZS, sklenite še članstvo (to lahko sicer že prej uredite tudi prek spleta) in prejeli boste darilo. 

Kako do darila?

1. Opravite storitve

2. Prejmite darilo

Ker smo Pravi prijatelj in vam želimo le najboljše, vam podarimo darilo.

Novi člani in obstoječi člani lahko izbirate med dvema praktičnima dariloma Sredstvom za dezinfikacijo prezračevalnega sistema ali 1 liter tekočine za vetrobransko steklo.

Kaj pa, če želite koristiti redne članske ugodnosti?

Članom AMZS, ki imajo v članstvu vključene tudi popuste za vozilo in voznika, ob registraciji te popuste tudi priznamo.

Akcija velja le za osebna vozila (osebne avtomobile) in ne velja za motorna kolesa, tovorna vozila ali druga vozila za prevoz potnikov, ki imajo poleg sedeža za voznika več kot 8 sedežev. Akcija se izključuje s koriščenjem vrednostnih kuponov ali kuponov za popust. Kot novi člani se v okviru te akcije smatrajo vsi, ki še nikoli niso bili člani AMZS ali pa vsaj eno leto ali več niso imeli aktivnega AMZS članstva. V primeru nedobavljivosti darilnih artiklov si pridržujemo pravico do spremembe artikla. Več pogojev o akciji je navedenih v nadaljevanju.

Splošni pogoji akcije

Splošni pogoji koriščenja akcije

1. člen
Akcija velja le ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja in registraciji osebnega avtomobila v poslovni enoti AMZS. 

2. člen
Akcija velja le za nove in obstoječe člane AMZS, ki lahko akcijsko ugodnost koristijo le enkrat v času veljavnosti akcije. Akcijo lahko koristijo tudi družinski člani, če so vključeni v AMZS družinsko članstvo in vsak s svojim avtomobilom izpolnjujejo pogoje akcije. Akcija ne velja za članstvo Brez vozila. 

Kot novi člani se v okviru te akcije smatrajo vsi, ki še nikoli niso bili člani AMZS ali pa vsaj eno leto ali več niso imeli aktivnega AMZS članstva.

3. člen
Akcija se izključuje z drugimi akcijami in popusti AMZS d.d. Izjema so popusti iz naslova pripadajočih ugodnosti AMZS članstva.

4. člen
Ob izpolnjenih pogojih iz 1. člena teh Splošnih pogojev koriščenja akcije, kar upravičenec izkaže s predložitvijo računa o plačanih storitvah, pridobi upravičenec pravico do darila.

Novi člani in člani, ki svoje članstvo nadgradijo ter obstoječi člani prejmejo praktično darilo - SREDSTVO ZA DEZINFIKACIJO PREZRAČEVALNEGA SISTEMA  ali 1L TEKOČINE ZA VETROBRANSKO STEKLO.

Obe darili v nadaljevanju poimenujemo kot »akcijski artikel«.

V primeru nedobavljivosti darilnih artiklov si pridržujemo pravico do spremembe artikla. 

5. člen
Akcija velja samo v primeru, ko upravičenec osebno prevzame akcijski artikel v poslovni enoti AMZS. V primeru, ko artikel ob osebnem prevzemu ne bo na zalogi, bo stranki akcijski artikel poslan po pošti na naslov stranke.

6. člen
Akcija velja do 30. 11. 2020. Pridržujemo si pravico do spremembe nabora daril, kar bo objavljeno tudi na tej strani.

7. člen
Akcija ne velja za druge vrste motornih vozil, ki se ne štejejo v skupino osebnih vozil, npr. tovorna vozila, avtobusi, delovni stroji in traktorji ali motorna kolesa.

8. člen
Izplačilo gotovine v vrednosti akcijskega artikla ni možna.

9. člen
Prenos pravice do pridobitve akcijskega artikla ni možen.

10. člen
Zamenjava / reklamacija akcijskega artikla ni možna.

11. člen
AMZS d.d. ne odgovarja za kakršnekoli pravne ali stvarne napake akcijskega artikla.

12. člen
AMZS d.d. si pridržuje pravico brez predhodne najave spremeniti pravila oz. splošne pogoje akcije.

13. člen
Pravila oz. splošni pogoji akcije ter vse morebitne spremembe so javno objavljeni in dostopni na spletnih straneh www.amzs.si in na lokacijah izvajanja akcije.
Sodelujoči v akciji so seznanjeni s temi pogoji, jih sprejemajo in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

14. člen
Kakršnakoli odškodninska odgovornost podjetja AMZS d.d. in njihovih uslužbencev, zaposlenih ali zastopnikov, iz ali v zvezi z akcijo, iz kateregakoli pravnega razloga je omejena na primere namere ali primere hude malomarnosti.

Oglasna sporočila