AMZS diesel servis - tovorna in druga vozila

Tovorna vozila, kmetijska mehanizacija ali gradbeni stroji. Vsi so opremljeni z dizelskimi motorji, ki jih znajo naši specialisti obnoviti po tovarniških standardih in postopkih. S tem omogočamo zniževanje stroškov za podjetje in hkrati okolju bistveno bolj prijazen način popravila. 

Kontaktirajte nas

Tovorna vozila

AMZS diesel servis je specializiran tudi za popravila dizelskih sistemov za tovorna vozila. Servisisramo vse sisteme Bosch in Delphi. Omogočamo obnovo EUI, EUP, Smart injektorjev z možnostjo novega kodiranja za motorje EURO3, EURO4 in EURO5. Dobavljamo tudi nove rezervne dele za EURO6 motorje. Do konca leta 2020 bomo ponudili tudi testiranje za sisteme EURO6.

Z dolgoletnimi izkušnjami ter direktnimi dobavnimi verigami, lahko zagotovimo optimalno rešitev za obnovo ali nove rezrvne dele z 1 letno garancijo.

Kmetijski stroji in traktorji

AMZS diesel servis je specializiran in avtoriziran servis proizvajalca Stanadayne. Ponujamo obnovo vseh vrst injektorjev in črplak tega proizvajalca z najboljšo kvaliteto ter konkurenčno ceno. Prav tako imamo možnost obnove drugih dizelnih sistemov in proizvajalcev (BOSCH, DELPHI, DENSO) na kmetijski tehniki kot so Common rail in rotacijske črpalke.

Gradbeni stroji in dizelski agregati

Težave z injektorji ali črpalkami se pojavljajo tudi pri gradbeni mehanizaciji. V AMZS diesel servisu po tovarniških postopkih obnavljamo vse dizelske sisteme za bagre, dizelske agregate in ostale stroje. Z dolgoletnimi izkušnjami ter direktnimi dobavnimi verigami, lahko zagotovimo optimalno rešitev za obnovo ali nove rezrvne dele z 1 letno garancijo.

Switch to EnglishServis visokotlačnih sistemov dovoda goriva

V AMZS vam sedaj nudimo tudi celovito rešitev ob težavah z visokotlačnim sistemom dovoda goriva.

Ekipa usposobljenih strokovnjakov bo rešila vse težave - z obnovo ali zamenjavo komponent kot so visokotlačne črpalke goriva ali injektorji (vbrizgalne šobe) vseh vrst sistemov neposrednega vbrizga.

Člani AMZS pri storitvah dizel servisa izkoristite 10 % popusta na ceno storitve.

  • Demontaža in namestitev sistema za gorivo
  • Vgradnja filtrov / ločevalnikov
  • Popravilo rotacijske črpalke za vbrizgavanje goriva
  • Celovita diagnostika
  • Pregled na preizkuševalni opremi / stroju
  • Popravilo visokotlačnih črpalk za gorivo
  • Popravilo PD* elementa
  • Popravilo Common Rail črpalk
  • Popravilo Common Rail injektorjev
  • Popravilo mehanskih in dvostopenjskih injektorjev

* sistem črpalka-šoba (Pumpe-Düse) – starejša vozila

 

BOSCH visokotlačna črpalka
BOSCH visokotlačni skupni vod goriva
BOSCH piezo injektor

Zakaj izbrati AMZS diesel servis?

Izvajamo garancijska popravila sklopov, testiranje in popravilo poteka na originalni opremi, uporabljamo samo originalne in originalu enakovredne nadomestne dele, storitev izvedemo v najkrajšem možnem času.

Naši strokovnjaki lahko odpravijo napake na visokotlačnih sistemih vbrizgavanja goriva na avtomobilih, tovornih vozilih, avtobusih, kmetijski mehanizaciji, gradbeni mehanizaciji, plovilih …

Popravila izvajamo za blagovne znamke VDO, Stanadyne, Delphi Technologies, Bosch, Denso in druge.

Prodaja nadomestnih delov

Nudimo vam celovito ponudbo originalnih nadomestnih delov in svetovanje pri nakupu. Pri tem lahko računate na celovito uporabniško podporo.

Kontaktirajte nas

Prek spodnjega obrazca nam lahko pošljete vprašanje, na katerega bomo poskusili odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Podatki bodo uporabljeni izključno za namen odgovora na vprašanje, ki nam ga boste zastavili. Podrobnosti o hrambi in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v splošnih pogojih.

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

 

 

 

 

AMZS Tehnično-diagnostični center

Skrbimo za celovito zdravje avtomobilske elektronike.

Več

Oglasna sporočila