Ugodno kasko zavarovanje s kritjem prometne nesreče

Zavarovanje KASKO PRAVI PRIJATELJ vas bo v prometni nesreči obvarovalo večjih finančnih stroškov, skupaj s članstvom AMZS pa boste Pravega prijatelja res vedno imeli ob sebi.

Zavarovanje KASKO PRAVI PRIJATELJ krije škodo zaradi uničenja ali poškodovanja zavarovanega vozila, ki nastane v prometni nesreči pri trčenju zavarovanega vozila z drugim udeležencem v prometu (motorno ali priklopno vozilo, motorno kolo, kolo, pešec) ali pri trčenju v drug predmet v lasti tretje osebe (obvezna prijava škodnega dogodka policiji).

Pogoj za izplačilo zavarovalnine je podan odškodninski zahtevek oškodovanca oziroma drugega udeleženca v prometu, v zavarovalnem letu pa sta krita dva škodna primera.

Posebnost produkta KASKO PRAVI PRIJATELJ je soudeležba, pogovorno franšiza, ki je odvisna od nastale škode in znaša 10% od zneska obračunane škode na dan škodnega dogodka, pri čemer znesek soudeležbe ne presega vrednosti 1% od nabavne vrednosti novega vozila.

Zavarovanje KASKO PRAVI PRIJATELJ lahko sklenete za vozila starejša od treh let in skupaj z zavarovanjem AO in AO-plus sklenjenem (samo v poslovnih enotah AMZS) pri Generali zavarovalnici.

Na škodno dogajanje oziroma premik v višji oziroma nižji premijski razred pri KASKO PRAVI PRIJATELJ vpliva tudi škodno dogajanje iz naslova avtomobilske odgovornosti.

Summit Avto - ponudba rabljenih vozil

 

Primeri informativnih izračunov:

AMZS zavarovanjeVozilo:
Peugeot 208, 1,6 THP S&S GTi, letnik 2015, prostornina motorja 1.199 cm3, moč motorja 60 kW, nosilnost 496 kg, 5 registriranih mest in 3 vrata, osnova za izračun kasko premije z DDV: 23.462 €

AMZS zavarovanje - voznikVoznik:
Brez škod po predhodni polici (5 PR-55% temeljne premije), 20 let vozniških izkušenj.

Premija:
Avtomobilska odgovornost - AO: 162,39 € AMZS kasko zavarovanje
AO-plus: 32,72 €  AMZS kasko zavarovanje
KASKO PRAVI PRIJATELJ: 173,42 € AMZS kasko zavarovanje 

AMZS zavarovanjeVozilo:
Peugeot 208, 1,2 PureTech 82 Allure, letnik 2015, prostornina motorja 1.199 cm3, moč motorja 60 kW, nosilnost 586 kg, 5 registriranih mest in 5 vrat, osnova za izračun kasko premije z DDV: 14.765 €

AMZS zavarovanje - voznikVoznik:
Brez škod po predhodni polici (1 PR-50% temeljne premije), 20 let vozniških izkušenj.

Premija:
Avtomobilska odgovornost – AO: 139,42 € AMZS zavarovanje
AO-plus: 28,09 € AMZS zavarovanje
AMZS KASKO PRAVI PRIJATELJ: 96,02 € AMZS zavarovanje

Izračuni so informativne narave, dodatne ugodnosti pa so odvisne od voznika oz. vozila. Podrobnejše informacije, informativni izračun premije za svoje vozilo ter pogoje zavarovanja prejmete v enotah AMZS d. d. Lahko pa nam pišete na kasko@amzs.si ali nas pokličete na 01 5305 343.

Krite so škode nastale v prometni nesreči pri trčenju zavarovanega vozila z drugim udeležencem v prometu (motorno ali priklopno vozilo, motorno kolo, kolo, pešec) ali pri trčenju v drug predmet v lasti tretje osebe, pri čemer je prometna nesreča nesreča na javni cesti ali nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cestni promet, v kateri je bilo udeleženo vsaj eno premikajoče se vozilo in je v njej najmanj ena oseba umrla ali je bila telesno poškodovana ali je nastala materialna škoda.

  • Minimalni pogoj za sklenitev zavarovanja AMZS Kasko Pravi prijatelj je poleg članstva v AMZS, sklenitev vsaj AO in AO-plus zavarovanja pri zavarovalnici Generali,
  • izključena je avtomobilska asistenca zavarovalnice,
  • iz kritja »udarec predmeta – parkirišče« je izključeno kritje iz udarca na parkirišču,
  • zavarovalec je fizična oseba,
  • vse vrste vozil,
  • enoletno trajanje police,
  • velja za nove police ali obnovo,
  • veljajo zavarovalni pogoji AK-TP-18.

Kritje in pogoji sklenitve AMZS Kasko Pravi prijatelj

Informativni izračun avtomobilske zavarovalne premije

Želite informativni izračun zavarovalne premije za vaše vozilo? Pustite nam vaše kontaktne podatke v spodnjem obrazcu in poklicali vas bomo ob času po vaši izbiri. Pri sebi imejte obstoječo zavarovalno polico in prometno dovoljenje.

Za pripravo najugodnejše ponudbe potrebujemo podatke z vaše trenutne zavarovalne police. Prosimo vas, da zavarovalno polico zavarovanja AO skenirate ali pa preprosto fotografirate in datoteko naložite v tem oknu.

Vsi podatki, ki jih boste oddali prek tega obrazca, bodo uporabljeni izključno za namen priprave ponudbe avtomobilskega zavarovanja in hranjeni v skladu z zakonom. Če se želite naročiti na naše e-novice, potrdite kljukico spodaj.

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve
  

  

Ponudba AMZS ZAVAROVANJE velja samo za osebna vozila. Zavarovalnica, ki izvaja opisana zavarovanja, je Generali d.d. Ljubljana. Zavarovanje trži AMZS d.d., ki pri tem nastopa kot zavarovalni zastopnik in za izplačilo zavarovalnine ne jamči. V primeru prometne nesreče ali škode na vozilu je škodni primer potrebno prijaviti v najkrajšem možnem času, in sicer v najbližji Škodni center zavarovalnice Generali d.d. Ljubljana ali prek elektronske pošte. Za prijavo škodnega primera je potrebno izpolniti ustrezen obrazec, ki je dosegljiv na spletni strani www.generali.si pod rubriko »Prijava škod«, na voljo pa je tudi v vseh poslovalnicah zavarovalnice Generali d.d. Ljubljana. Pogoje zavarovanja in podrobnejše informacije prejmete v enotah AMZS d.d.

Oglasna sporočila