Skleni AMZS članstvo

in sodeluj v žrebu za vikend paket za dve osebi!

Vsi, ki se boste včlanili med 21. decembrom 2016 in 31. januarjem 2017 in ob včlanitvi vpisali oziroma navedli promocijsko kodo »KOMPAS«, boste sodelovali v žrebanju za vikend paket za 2 osebi v termah Sava Hotels & Resorts, ki ga podarjamo v sodelovanju s Kompasom

KompasNagrada vključuje: 2 x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v dvoposteljni sobi v hotelu 3* ali 4* na eni od destinacij Sava Hotels & Resorts (Zdravilišče Radenci, Terme Banovci, Terme Ptuj, Moravske Toplice Terme 3000, Terme Lendava). *

Pravila in pogoji sodelovanja
     

* Možni termini bivanja so odvisni od razpoložljivosti v izbranem hotelu. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino in je neprenosljiva. Možno jo je unovčiti do 30. junija 2017. Informacije in rezervacije v poslovalnicah KOMPAS. Odgovorni organizator: Kompas, d.d.

Si za novo AMZS članstvo?

V spodnje polje le vnesi svoj e-naslov in že boš na poti v svet brezskrbnih poti in prihrankov.  

1. Identifikacija uporabnika
2. Vnos podatkov
3. Pregled podatkov

Naj še spomnimo, da je sedaj na voljo izbira med prenovljenimi članskimi kategorijami , ki prinašajo tudi prijaznejšo različico Družinskega članstvaeno članstvo za vse družinske člane. Morda pa vam bo bolj pisano na kožo Članstvo po meri, pri katerem si sami določite nabor ugodnosti? 

Potrebuješ še kakšen razlog?

Po vinjeto v AMZSDecember in januar sta pri nas že tradicionalno meseca obdarovanja. Članom AMZS in vsem, ki boste to (ponovno) postali, podarjamo 6 EUR, ki jih lahko koristite do 31. januarja 2017 na prodajnih mestih AMZS za nakup katerega koli blaga v vrednosti nad 100 EUR (razen pnevmatik), tudi letne vinjete.

Več: Po vinjeto v AMZS  

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in se veselimo vaše družbe tudi v letu 2017.