Vabljeni na hibridno dogodivščino!

Avto-moto

Bi preskusili mitsubishija outlanderja s priključno hibridno tehnologijo?


Akcija, zabava, preskus najsodobnejših tehnologij – in lastnih sposobnosti. Mitsubishi in Motorevija 17. novembra vabita člane AMZS na razburljivo hibridno dogodivščino v AMZS center varne vožnje na Vranskem!

Vas zanima hibridna tehnologija? Bi radi preskusili, kako se na cesti in terenu obnese električni štirikolesni pogon? Imate vprašanja o priključni hibridni tehnologiji? Bi spili kavo, ki vam jo z električno energijo iz svojih akumulatorjev skuha Mitsubishijev outlander PHEV? Vas zanima, kako v resnici delujejo sodobni asistenčni sistemi? Bi se o tem radi pogovorili z Mitsubishijevimi strokovnjaki in novinarji Motorevije?

Iz prve roke boste lahko izvedeli vse o priključni hibridni tehnologiji in v različnih voznih razmerah videli, zakaj je bencinsko-električno zavezništvo ena od ključnih rešitev avtomobilske prihodnosti.

Dobrodošli

Če ste na vsaj nekaj teh vprašanj odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se prijavite na dogodek, ki ga organizirata Motorevija in podjetje AC Mobil, slovenski zastopnik Mitsubishija: 17. novembra boste udeleženci Mitsubishijeve hibridne vozniške delavnice v AMZS centru varne vožnje Vransko dobili odgovore na vsa svoja vprašanja. Več o tem avtomobilskem posebnežu s tremi srci – bencinskim in dvema električnima – si lahko prebere na spletnih straneh Motorevije.

Kaj vas čaka?

Za volanom hibridnega mitsubishija outlanderja PHEV in pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev AMZS se boste spopadli z blatom in kamenjem terenskega poligona na Vranskem, se znašli pred izzivom zaupanja v asistenčne sisteme ali pa le mirno odpeljali testni krog po okolici Vranskega. Iz prve roke boste lahko izvedeli vse o priključni hibridni tehnologiji in v različnih voznih razmerah videli, zakaj je bencinsko-električno zavezništvo ena od ključnih rešitev avtomobilske prihodnosti. Prepričali se boste, da pametno upravljanje z energijo kolesa vrti učinkoviteje in ceneje, shranjena energija pa ponuja celo dodatne možnosti uporabe, ko je avto parkiran.

Pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev AMZS se boste spopadli z blatom in kamenjem terenskega poligona na Vranskem, se znašli pred izzivom zaupanja v asistenčne sisteme ali pa le mirno odpeljali testni krog po okolici Vranskega.

Kako za volan mitsubishija outlanderja PHEV?

Kaj morate storiti, da se udeležite tega zanimivega dogodka?

Prijavite se lahko člani AMZS in vsi tisti, ki boste do navedenega datuma to še postali. Izmed vseh prijav, ki jih bomo prejeli po navadni ali elektronski pošti na naslov motorevija@amzs.si, bomo izbrali 30 udeležencev tega zanimivega tehničnega druženja. Če se boste prijavili prek e-pošte, nam sporočite ime, priimek, naslov (ulica, hišna številka, pošta in poštna številka) ter številko članske izkaznice AMZS). 

 

Pri uvrstitvi v žreb boste imeli prednost tisti, ki boste ob prijavi navedli pravilen odgovor na vprašanje: Kako zmogljiv je akumulatorski sklop v prenovljenem mitsubishiju outlanderju PHEV? Navedite število kilovatnih ur (kWh)!

 

Bi spili kavo, ki vam jo z električno energijo iz svojih akumulatorjev skuha Mitsubishijev outlander PHEV? 


V žrebu bodo vse prijave s pravilnim odgovorom, ki jih bomo v uredništvo prejeli do 9. novembra 2018.

Blaž Poženel

Blaž Poženel

Odgovorni urednik

Nazaj