Slovenski avto leta 2015

Avto-moto

Tudi letos Motorevija in še šest sodelujočih medijev: dnevniki Delo, Dnevnik in Večer, revija Avto magazin, RTV Slovenija (radio Val 202 in TV oddaja Avtomobilnost) in spletni portal Planet Siol.net prirejamo tradicionalni izbor Slovenski avto leta – tokrat z letnico 2016. Tokratni izbor je že 24. po vrsti.


V izboru sodelujejo vsi novi modeli avtomobilov, ki so prišli na trg v letošnjem letu in jih bo do 30. novembra registriranih vsaj 25. V prvem delu imate spet glavno besedo bralci in poslušalci, saj boste s svojimi glasovi izbrali finaliste in jim zagotovili prve točke za končni izbor, v katerem potem sodelujejo še avtomobilski novinarji sodelujočih medijev. Seznam sodelujočih avtomobilov v letošnjem izboru – le za te avtomobile lahko glasujete – objavljamo v posebnem okviru. Po pravilih izbora se v finale uvrstijo avtomobili, ki dobijo največ glasov med bralci, gledalci in poslušalci. Sistem točkovanja je dobro znan: šest točk za prvo mesto, štiri za drugo, tri za tretje, dve za četrto in ena točka za peto mesto. Avtomobil, ki v glasovanju bralcev, gledalcev in poslušalcev zbere največ točk, začne svojo pot v finalu s šestimi točkami, drugouvrščeni s štirimi in tako vse do petega mesta. Tudi novinarji sodelujočih medijev glasujejo po enakem sistemu in avto, ki bo v finalu januarja 2016 zbral največ točk, bo osvojil naslov Slovenski avto leta 2016.

Vabimo vas, da glasujete za avto po vašem izbor. Za glasovalce smo pripravili tudi lepe nagrade. Prva nagrada je Petrol klub kartica z dobroimetjem 1500 evrov, druga nagrada je Garminov navigator NuviCam, tretja nagrada pa so štiri Nokianove pnevmatike do premera 17 palcev.

Glasujete lahko z na tej strani objavljeno glasovnico, prav tako pa je za glasovanje na voljo tudi elektronska glasovnica na naši spletni strani www.motorevija.si. Glasovanje z elektronsko glasovnico je omejeno – lahko glasujete le enkrat tedensko.

Za sodelovanje v žrebanju ni pomembno, za kateri avto glasujete, pomembno je le, da glasujete za avto iz v posebnem okvirju objavljenega seznama in pravilno odgovorite na vprašanje na glasovnici.

Prosimo, da glasovnico – veljajo le originalne glasovnice, fotokopije ne veljajo – prilepite na dopisnico in jo pošljete na naslov: Motorevija AMZS, Dunajska 128, 1000 Ljubljana. Upoštevali bomo vse glasovnice, ki bodo v uredništvo prispele do 15. decembra 2015.

Seznam sodelujočih avtomobilov v izboru Slovenski avto leta 2016:

  • Audi A4
    Audi Q7
    Audi TT
    BMW X1
    BMW i3
    Fiat 500X/Jeep renegade
    Ford mondeo
    Ford S-max/galaxy
    Honda HR-V
    Hyundai i20
    Hyundai tuscon
    Jaguar XE
    Kia sorento
    Land rover discovery sport
    Mazda 2
    Mazda CX-3
    Mercedes razred V
    Mercedes GLC
    Mitsubishi space star
    Opel astra
    Renault espace
    Renault kadjar
    Renault zoe Z.E.
    Smart fortwo
    Ssangyong tivoli
    Subaru outback
    Suzuki vitara
    Škoda superb
    Toyota aygo
    Volvo XC90
    Volkswagen touran

 

 

 

Ključne besede


Slovenski avto letaIzbor

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji