Dogodek za motoriste začetnike odpovedan

Aktualne informacije

Motoriste začetnike prijazno vabimo, da pri nas opravijo Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnika motoriste.


 

Zaradi nizkega števila prijav odpovedujemo dogodek za motoriste začetnike v AMZS Centru varne vožnje v četrtek, 19.4.2018, na katerega je vabila Agencija za varnost prometa.

Motoriste začetnike prijazno vabimo, da v Centru varne vožnje opravijo Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnika motoriste. Opraviti ga morajo motoristi, ki so vozniško dovoljenje za kategoriji A ali A2 pridobili po 12. 1. 2017. Od izdaje vozniškega dovoljenja mora miniti najmanj šest mesecev, progam pa morajo opraviti v roku dveh let.

Motoristi lahko svoje znanje nadgradijo tudi na drugih naših tečajih varne vožnje, prvostopenjskem Intenzivnem tečaju in drugostopenjskih Ogrevalnem in Nadaljevalnem, ki ju lahko opravljajo tudi motoristi začetniki po opravljenem Programu.

Motoristi, naj bo vaša sezona varna, avanturistična in polna prijetnih doživetij. Poskrbite za svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Nazaj