Storitev JAZ za večji prihranek in varnejše ceste

Novice

JAZ je edinstvena in inovativna storitev, ki varnim voznikom z jamstvom njihovih prijateljev in družine omogoča znižanje avtomobilskega kasko zavarovanja do kar 45 %.


Ste morda tudi vi med tistimi, ki že najmanj tri, pet ali celo več let z vozilom niste imeli prav nobene škode? Veste pa, da nesreča nikoli ne počiva, zato že vrsto let plačujete avtomobilsko kasko premijo in se vsako leto znova sprašujete ali tudi letos na avtomobilsko polico vključiti kasko zavarovanje? Prav vam, varnim in ozaveščenim voznikom, AMZS ponuja nekaj, kar bo končno "nagradilo" vaša prizadevanja in doprinos k varnosti v cestnem prometu:

Storitev JAZ varnim in odgovornim voznikom omogoča dostopnejše avtomobilsko kasko zavarovanje. Svojo premijo lahko odslej znižate za do 45 %.

Kako deluje JAZ?

Miha je varen in odgovoren voznik, ki že vrsto let ni imel prometne nesreče. Njegova družina in prijatelji mu na izletih radi zaupajo volan. Ob ponovni registraciji in zavarovanju avtomobila v AZMS, Miha opazi novo storitev JAZ. Izve, da je kot dober voznik končno lahko nagrajen z nižjo avtomobilsko kasko premijo. S pomočjo preproste aplikacije povabi prijatelje in družino, da jamčijo zanj. Višina zbranih jamstev Mihi prinese popust, ker pa je tudi član AMZS in je opravil tečaj varne vožnje, skupaj prihrani kar 45 % na avtomobilsko kasko zavarovanje.

Miha, skupaj z AMZS, s pomočjo ugodnosti pri avtomobilskem zavarovanju za varne in odgovorne voznike vpliva na večje zavedanje o pomembnosti varne vožnje. AMZS si želi s storitvijo JAZ in možnostjo jamčevanja narediti ceste varnejše za vse udeležence v cestnem prometu.

Ključne besede


varna mobilnostzavarovanjestoritev JAZjamstvojamči zamekasko zavarovanje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

56

Priljubljenost članka

56

Shrani

Delite s prijatelji