Uspešen zaključek investicije v zagonsko podjetje YFLab

Novice

AMZS je skupaj s Poslovnimi angeli Slovenije ter soinvestitorjema Brankom Drobnakom in Datainfo.si uspešno zaključil investicijo v zagonsko podjetje YFLab, ki je razvilo Pametno kresničko.


Družba AMZS se je za investicijo odločila, ker ima posluh za projekte, ki spodbujajo mlada slovenska zagonska podjetja in so plod izjemnih posameznikov, ki so s svojimi rešitvami vstopili tudi na pot udejanjanja AMZS poslanstva.

AMZS je s Poslovnimi angeli Slovenije ter soinvestitorjema Brankom Drobnakom in Datainfo.si uspešno zaključil investicijo v zagonsko podjetje YFLab, ki je razvilo Pametno kresničko, edinstveno odsevno telo, ki beleži lokacijo otroka na njegovih poteh in je na voljo v AMZS centrih po Sloveniji in tudi v AMZS spletni trgovini.

Pametna kresnička je plod idejnega vodje Andreja Morozova in izjemnih mladih posameznikov, ki z neomajno voljo in neskončno željo zrejo v prihodnost s sila plemenitim ciljem – s svojo tehnologijo ustvariti varnejši in skrbnejši jutri. 

Pametna kresnička: Za varnost otrok in mirnost staršev

Pametna kresnička je odsevno telo, ki ga preprosto pripnemo na šolsko torbo ali jakno. Starši si na pametni telefon naložijo brezplačno aplikacijo, nastavijo priljubljene lokacije in časovne razpone za šolo, dom in izvenšolske dejavnosti.

Aplikacija omogoča spremljanje lokacije kresničke (šolarja) v realnem času ter nastavitev obvestil (starš npr. prejme sporočilo, ko otrok pride v šolo ali domov, če zapusti meje nastavljene lokacije …)

Pametna kresnička vsebuje gumb, ki z enkratnim pritiskom otroka sporoči staršem "pridi me iskat", dvojni klik pa sproži "SOS klic". Polni se preko USB priključka, baterija pa drži približno en teden. Vse informacije so zavarovane, zasebne in šifrirane.

Nakup Pametne kresničke

Ključne besede


varna mobilnostpametna kresničkaodsevno teloinvesticija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

11

Priljubljenost članka

11

Shrani

Delite s prijatelji