Izava, d. o. o.

Izava d.o.o.  
Dolgi naziv: IZAVA, zavarovalno zastopanje d. o. o.
Sedež: Dunajska cesta 128a, SI-1000 Ljubljana
Davčna številka: SI34793160
Matična številka: 2211963
TRR: SI56 0510 0801 2199 003
Direktor: Damijan Andjelkovič

Ob vsakoletni obnovi zavarovanja ali ob sklenitvi nove police naj vas spremlja dejstvo, da strošek avtomobilskega zavarovanja ni samo denarni izdatek, temveč pomeni varnost, skrbnost in dejstvo, da v nesreči ne bomo ostali sami. Kako pomembno je avtomobilsko zavarovanje, namreč nemalokrat ugotovimo šele takrat, ko smo udeleženi v prometni nesreči v prometu ali na parkirišču, ko nas udari naravna nesreča ali ko so udeleženci v prometni nesreči poškodovani. Pomena zavarovanja pa se še zlasti zavemo v situaciji, če moramo sami nositi svojo škodo ali drugim poravnati denarne posledice prizadejane škode.

V AMZS želimo poskrbeti za vašo varno in brezskrbno mobilnost, h kateri seveda sodi tudi ustrezno zavarovanje. Storitve zavarovalnega zastopanja izvaja hčerinska družba AMZS, d. d., I.ZAVA, zavarovanje pa lahko sklenete v poslovnih enotah AMZS po Sloveniji. Naši zavarovalni zastopniki vam bodo posvetili toliko časa, kot ga boste želeli ali potrebovali, ob tem pa vam bodo strokovno in prijazno svetovali pri sklenitvi nove, obnovi ali razširitvi zavarovalne police za vaše vozilo.

Avtomobilska zavarovanja sklepamo za zavarovalnice:

  • Zavarovalnica Adriatic Slovenica, d.d.
  • ERGO Zavarovalnica, d.d.
  • Allianz zavarovalna podružnica Slovenija
  • Generali zavarovalnica, d.d.
  • GRAWE zavarovalnica d.d.
  • Zavarovalnica Sava, d.d.
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Triglav Zdravstvena zavarovalnica d.d.
  • Asistance Coris, d.o.o.

Vse zavarovalnice, ki jih zastopamo nudijo zavarovanje avtomobilske odgovornosti, vsaka pa ima tudi zaokroženo ponudbo zavarovanj avtomobilskega kaska in drugih avtomobilskih zavarovanj. Zato je za vas velika prednost, da tehnični pregled, registracijo vozila, plačilo cestnine in kakršno koli zavarovanje vozila opravite v AMZS, saj lahko na ta način vse storitve opravite hkrati na enem mestu in tako prihranite obilo svojega dragocenega časa.

V AMZS pa lahko sklenete tudi AMZS KASKOzavarovanje za dogodke, ki se z vozilom pripetijo najpogosteje, namenjeno avtomobilom, starejšim od treh let.

Poleg avtomobilskih zavarovanj lahko v AMZS sklenete tudi zavarovanje doma ter zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco za Zavarovalnico Triglav ter zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco CORIS.