Popust na gorivo na hrvaških črpalkah Tifon in Crodux

Novice

Z AMZS prihranite na poti v tujini! AMZS člani lahko to poletje na hrvaških črpalkah točite gorivo ceneje. Podjetji Tifon in Crodux vam nudita od 0,08 HRK do 0,10 HRK popusta na liter goriva.


Tifon je hrvaška naftna družba v okviru skupine MOL. Njihove bencinske črpalke se nahajajo ob glavnih prometnicah v smeri proti obali in ob jadranski obali.

Lokacije bencinskih servisov Tifon lahko najdete na: www.tifon.hr

Goriva, ki jih Tifon nudi na svojih bencinskih črpalkah, imajo najnižjo vsebnost žvepla. Zanje je značilna tudi visoka učinkovitost in manjša poraba. AMZS članstvo vam zagotavlja 0,10 HRK popusta na liter goriva (AMZS član potrdi popust s predložitvijo članske kartice in s podpisom obrazca, ki ga prejme na blagajni bencinskega servisa).

Ob predložitvi članske kartice AMZS pa lahko popust v višini 0,08 HRK na liter goriva uveljavljate tudi na 70 bencinskih servisih Crodux. Nudijo tudi 10-odstotni popust na storitev avtopralnice.

Lokacije bencinskih servisov Crodux: www.crodux-derivati.hr

Akcija velja do 31. 12. 2017, popusti se ne seštevajo. Popust lahko uveljavljate pri nakupu goriva Eurosuper 95 BS, Eurosuper 100 BS MaxPower, Eurodiesel BS in Eurodiesel BS MaxPower ter avtoplina (LPG).

Na poteh v tujini je dobro vedeti, da so cene goriv na avtocestnih črpalkah tudi do 20 odstotkov višje, kot je povprečna cena goriva v državi. Informativne cene goriv v evropskih državah najdete na spletni strani AMZS, kjer si lahko za posamezne razdalje izračunate tudi stroške na poti.

Nazaj