Brez skrbi na vse poti!

Od 1. junija do 31. julija 2017 vam podarjamo dodatnih 7 €, ki jih lahko koristite za plačilo storitev in sklenitev ter podaljšanje članstva v poslovnih enotah AMZS in izbranih avto-moto društvih.

AMZS ti na kartico pripiše 7 evrovObstoječi člani AMZS* boste do konca julija ob predložitvi članske kartice ob nakupu storitev ali blaga v vrednosti nad 40 € lahko koristili redni članski popust na storitve ali blago in dodaten popust v višini 7 €.

Vsi, ki se boste v tem obdobju včlanili, lahko popust koristite na vseh članskih kategorijah v vrednosti 40 € ali več - tudi ob spletni včlanitvi prek spodnje povezave!

Obstoječi člani lahko v tem času popust koristite tudi za podaljšanje članstva kljub temu, da vam veljavnost obstoječega članstva ne poteče v času trajanja akcije. Velja tudi za medletni prehod med članskimi kategorijami, če je ta v vrednosti 40 € ali več.

* Razen članskih kategorij AMZS Start, Brez vozila in Invalid.

 

 

Še niste član AMZS?

Včlanite se in prihranite!

Naprej

 

Kje lahko koristite popust?

Predlogi storitev, pri katerih lahko unovčite 7 €:

Pregled in polnjenje klimatske naprave - ob tem vam podarimo tudi osvežilec klimatske naprave, ki bo razkužil prezračevalni sistem v vašem avtomobilu. Člani imate tudi 17 % popusta na storitev! Več o tem .

Optična nastavitev geometrije podvozja (avtooptika) - poskrbite za boljšo vodljivost in stabilnost avtomobila ter za manjšo porabo goriva in manjšo obrabo pnevmatik. Člani imate tudi 17 % popusta na storitev!

Redni servis avtomobila - je ravno čas za redni servis? Izkoristite priložnost in dodaten prihranek! Člani imate tudi 20 % popusta na servisno delovno uro.

Pregled rabljenega vozila pred nakupom - kupujete avtomobil? V poslovnih enotah AMZS se lahko dogovorite za strokovni pregled avtomobila pred nakupom, ki bo pregnal vaše skrbi in ne boste kupovali "mačka v žaklju". Člani imate pri tej storitvi 10 % popusta.

Podaljšanje AMZS članstva - tudi če vam veljavnost vašega AMZS članstva ne poteče v času trajanja akcije, lahko popust izkoristite za podaljšanje.

Pogosto pa se pripeti, da vam do zahtevanega zneska 40 € zmanjka le nekaj evrov. V tem primeru vam predlagamo nakup kompleta prve pomoči, senčil, čistila za stekla in drugih avtokozmetičnih izdelkov. Še vedno boste ob nakupu prihranili!

Člani, izkoristite tudi brezplačen servisni pregled vozila v delavnicah AMZS! 

Popust na članstvo lahko koristite tudi v nekaterih avto-moto društvih

Koriščenje popusta na AMZS članstvo je možno v vseh poslovnih enotah AMZS in v naslednjih avto-moto društvih in avto-moto touring klubih: AMD Slovenija avto, AMD Zvezda, AMD Moste, AMTK Ljubljana, AMD Tam Maribor, AMD Šlander Celje, AMD Kranj, AMD ŠenčurAMD Jesenice, AMTK Koper, AMD Pinko Tomažič Piran in AMD Štefan Kovač Murska Sobota.

Pogoji koriščenja popusta

  • Akcija traja od 1. 6. 2017 do 31. 7. 2017 pri sklenitvi ali podaljšanju članstva, nakupu storitev ali blaga, vrednega nad 40 €.
  • Akcija velja v vseh poslovnih enotah AMZS d. d. in v naslednjih avto-moto društvih in klubih: AMD Slovenija avto, AMD Zvezda, AMD MosteAMD Tam Maribor, AMD MTT Maribor, AMD Šlander Celje, AMD Ravne na Koroškem, AMD Slovenj GradecAMD Kranj, AMD ŠenčurAMD Jesenice, AMTK Koper, AMD GoricaAMD Pinko Tomažič Piran in AMD Štefan Kovač Murska Sobota.
  • V času akcije bo popust 7 € vsakemu članu AMZS (razen članskih kategorij AMZS Start, Brez vozila in Invalid) pripisan na člansko kartico v obliki e-kupona. Član ga lahko koristi ob predložitvi članske kartice ali ob navedbi svoje članske številke.
  • Popust lahko koristi tudi nečlan za sklenitev novega AMZS članstva (z izjemo članskih kategorij AMZS Start, Brez vozila in Invalid).
  • Pri včlanitvi na terenu (v primeru pomoči na cesti) ali včlanitvi oz. podaljšanju članstva v kampanji z Zavarovalnico Generali ter v okviru ponudb Diners Club AMZS in Sberbank AMZS računa se članu dodeli e-kupon na člansko kartico z možnostjo koriščenja pri nakupu storitve ali blaga, vrednega nad 40 €.
  • Obstoječi član lahko v času trajanja akcije popust koristi za podaljšanje članstva, tudi v primeru, ko veljavnost članstva ne poteče v času trajanja akcije. 
  • Velja tudi za medletni prehod med članskimi kategorijami, če je ta v vrednosti 40 € ali več.
  • Koriščenje popusta iz naslova te akcije se izključuje z ostalimi boni in popusti, z izjemo članskega popusta na storitve in blago. Članu se pri obračunu prizna najprej članski popust na storitve in blago ter nato še popust 7 €.
  • Pri vrednostni omejitvi 40 € se upošteva cena storitve ali blaga po obračunanem članskem popustu na storitve in blago.
  • Popusta ni možno koristiti za plačilo vinjet, vrednostnih darilnih kartic, upravnih postopkov, tehničnega pregleda, letne dajatve za uporabo cest, zavarovalnih premij ali zakonsko predpisanih programov v AMZS Centru varne vožnje.