Več o sistemu Show your Card!

Z AMZS kartico do popustov po celem svetu

AMZS je vključen v evropski program ARC Europe Show your Card! (Pokaži kartico!) in v program Discounts & Rewards (Popusti in nagrade) ameriške in kanadske zveze AAA/CAA, ki so ju uvedli avtomobilski klubi z namenom, da bi zagotovili svojim članom na potovanju posebne ugodnosti in popuste.

Z uporabo svoje članske kartice AMZS boste deležni najrazličnejših ugodnosti in popustov tako v Sloveniji kot tudi drugod po Evropi, ZDA in Kanadi, Avstraliji, Japonski, Južni Afriki, Mehiki ter Južni Koreji.

V Sloveniji lahko prihranite:

  • pri prenočitvah v hotelih,
  • pri najemu avtomobila,
  • v restavracijah in bistrojih Marché,
  • pri turističnih znamenitostih,
  • v muzejih,
  • pri prostočasnih aktivnostih.
Poiščite svojo ugodnost!
Spodaj izberite kategorijo:

Najem vozila v skupini Hertz

V sistem Show your Card! je vključen tudi Hertz - eden največjih ponudnikov najema vozil na svetu.

Kadar potrebujete vozilo, ga lahko najamete po zelo ugodnih cenah. Za najeme v Evropi in zunaj Evrope je obvezna rezervacija, ki jo lahko opravite na brezplačni telefonski številki 080 19 80 ali na spletni strani www.hertz.si.

Ob rezervaciji je potrebno navesti kodo-CDP, ki je za člane AMZS: 522614

Članom pripada 10 do 20-odstotni popust na najnižjo ceno najema, ki je na voljo in vključuje običajno vsa potrebna zavarovanja. Popust velja tako za turistični kot poslovni razred v Evropi (razen Slovenije), v ZDA in Kanadi, Avstraliji, Aziji in Južni Afriki.

ZDA, Kanada ter drugod po svetu

Medtem ko partnerji programa večinoma uporabljajo oznako Show Your Card, so v ZDA in Kanadi od leta 2015 dalje partnerji označeni z oznako Discounts & Rewards. Kljub temu lahko popotniki pričakujejo, da bodo nekateri ponudniki še vedno uporabljali staro oznako Show Your Card & Save. Ugodnosti lahko koristijo v obeh primerih.

V programu sodeluje več kot 60.000 ponudnikov storitev. Spodaj je naveden seznam najpogosteje koriščenih:

Hoteli:
Best Western, Hilton, Hyatt, Marriott, Starwood Hotels & Resorts, ...

Restavracije:
Hard Rock Cafe, Landry's Restaurants Inc., ...

Nakupovanje:
Connect Hearing, LensCrafters, Pearle Vision, New York & Company, Payless ShoeSource, Reebok Outlets, Rockport Outlets, Sears Optical, Tanger Outlet Centers, Target Optical, ...

Potovanje:
Hertz, Amtrak, Dollar Rent A Car, El Monte RV, Thrifty Car Rental, ...

Zabava:
Six Flags, Universal CityWalk Hollywood, Universal Studios Hollywood, Universal CityWalk Orlando, Universal Orlando, ...

Papirnata kartica AAA za ZDA in Kanado

Da bi članom evropskih klubov olajšala dostop do ugodnosti pri njihovih partnerjih v ZDA in Kanadi, je ameriška zveza AAA oblikovala papirnato kartico, ki jo lahko izrežete in vzamete s seboj na potovanje po severni Ameriki. Na označenih mestih jo pokažite skupaj z veljavno člansko kartico AMZS.

Kartico si lahko prenesete na tej povezavi.

Rezervacija hotelov v ZDA

Za rezervacijo hotelov s popusti za člane klubov obstaja posebna telefonska številka: +1 866 222 7283. Rezervirate lahko pred potovanjem ali kasneje, ko se že nahajate v ZDA. Pri rezervaciji morate navesti ime programa »Discounts & Rewards« in klubsko kodo, ki je za AMZS: 433. Koda je navedena tudi na hrbtni strani vaše članske kartice AMZS.

Opozarjamo člane, da hotele, ki sicer imajo nalepko AAA vendar brez dodatnega napisa Discounts & Rewards ali Show Your Card & Save, redno testira AAA. Nudijo sicer ugodne cene namestitve vendar brez dodatnih popustov.

Podrobnejše informacije o programih in ugodnostih boste našli na spletni strani: www.arceurope.com.

 

Še niste član?

Postanite član AMZS in si zagotovite poti brez skrbi.

Prijava