V nedeljo bo v Mačkovcih 4. dirka DP v motokrosu

V Mačkovcih bo to nedeljo četrta dirka državnega prvenstva v motokrosu.


Tim Gajser, ki navdušuje s fantastičnimi predstavami doma in na dirkah svetovnega prvenstva MXGP, kjer nosi rdečo številko vodilnega v skupnem seštevku, se bo v nedeljo 22. maja pomeril z najboljšimi slovenskimi motokrosisti na četrti dirki za državno prvenstvo, ki bo na severovzhodu Slovenije, v Mačkovcih.

Ob petdeset letnici motokrosa domačega društva AMD Štefan Kovač iz Murske Sobote je to idealna priložnost, da se odpravite na nepozabno doživetje ob stezo, ki ima edinstveno podlago, saj je mešanica mehke zemlje in peska, predvsem pa navdušuje s svojo konfiguracijo, kjer je možno iz enega mesta videti celotno progo.

Dirke se bodo začele že ob 11. uri. Najprej se bodo pomerili veterani in najmlajši v kategoriji MX 50 in MX 65, nato sledi kategorija MX 85, skupni vožnji MX 125 in MX R3, ter za konec prvega dela še MX2 in MX open.

Prva dirka kategorije MX2 in MX open, v kateri bodo nastopili največji zvezdniki, bo na sporedu ob 14. uri, druga in tudi zadnja vožnja, s katero se bo končala dirkaška nedelja pa ob 17. uri.

Vse rezultate lahko v živo spremljate na SPEED TIMING

Koledar preostalih dirk za državno prvenstvo Slovenije v motokrosu 2016:

21. 8. – Zabok, Hrvaška (skupna dirka Slovenije in Hrvaške)

18. 9. – Šentvid pri Stični (skupna dirka Slovenije in Hrvaške)

9. 10. – Orehova vas
 

AMZS MX Press

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji