Najmlajši, spoznajte motošport!

AMZS Šport se na povabilo Olimpijskega komiteja Slovenije od 28. do 29. septembra 2018 predstavlja na Olimpijskem festivalu na Kongresnem trgu v Ljubljani. Za najmlajše smo pripravili motošportni izziv: na trial poligonu se bodo lahko otroci in mladi preizkusili v vožnji s trial električnimi motorčki.


Na AMZS Šport točki bo AMZS kot nacionalna panožna zveza za motošport in karting predstavila svoje panoge, torej, motokros, speedway, cestno-hitrostni motociklizem, super moto, mini moto in skuter, starodobni motociklizem, enduro, cross country, trial in karting, posebne pozornosti pa bo zagotovo tudi letos deležen trial poliogon, ki je lani navdušil otroke in mlade, pa tudi nekoliko starejše motošportne navdušence, ki so spremljali dogajanje na AMZS točki. 

Na Olimpijskem festivalu se sicer predstavlja več kot 40 športnih disciplin, otroci bodo lahko srečali vrhunske športnike in se z njimi pomerili v športnih izzivih, dogajanje pa bo popestreno še s pestrim spremljevalnim programom.

Ključne besede


AMZStrialolimpijski festivalAMZS Šport

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji