Belokranjski praznik motokrosa

To nedeljo bo AMD Kolpa MXS v Semiču organiziral drugo dirko državnega prvenstva v motokrosu.


Na motokros poligonu Krupa v Stranski vasi pri Semiču bo 21. aprila 2019 druga dirka državnega prvenstva v motokrosu. Treningi se bodo začeli ob 8.20, prve vožnje pa ob 11. uri.

Prvi se bodo na progo z veliko atraktivnimi skoki, ki gledalcu omogoča, da z istega mesta vidi celoten krog, podali veterani, nato najmlajši v kategorijah MX50, MX65 in MX85, sledila bo kategorija MX125 in nazadnje še MX2 ter MX Open. Pričakujemo lahko napet boj za zmago med Klemnom Gerčarjem in Petrom Irtom ter Janom Pancarjem in Lukom Milcem. V kategoriji MX Open bodo belokranjski navijači zagotovo stavili na domačini Marka Špeharja.

Med znanimi imeni slovenskega motokrosa bodo na dirki še Sašo Kragelj (Veterani 40), v kategoriji Veterani 50 pa se bosta pomerila legenda motokrosa Alojzij Fortuna ter Igor Pancar. Domačini upajo, da se bo v tej kategoriji s konkurenco uspešno soočil še enega člana domačega društva Bojan Gorišek.

Vremenska napoved obeta sončno velikonočno nedeljo, ki jo lahko ljubitelji motošporta izkoristite za prijeten izlet in ogled motokros spektakla. Vabljeni!

Ključne besede


motokrosKlemen GerčarPeter IrtJan PancarLuka MilecSašo Krageljdržavno prvenstvodržavno prvenstvo v motokrosuAMD Kolpa MXSSemičKrupa

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji