Tim Gajser peti na pokalu Monster Energy v Las Vegasu

Motokrosist Tim Gajser je sezono sklenil s spoznanjem, da se lahko kosa tudi z ameriškimi zvezdniki motokrosa - na prestižnem pokalu Monster Energy v Las Vegasu je osvojil peto mesto.


Motokrosistični as Tim Gajser, ki je letos drugič postal svetovni prvak v elitnem razredu MXGP, je sezono ta konec tedna sklenil na pokalu Monster Energy v Las Vegasu v ameriški zvezni državi Nevada. Voznik Honde je v treh vožnjah vpisal sedmo ter dve četrti mesti in ob boku največjih ameriških mojstrov tega športa osvojil skupno peto mesto.

Gajser je krepko izboljšal rezultat iz leta 2017, ko je na tej stadionski motokrosistični preizkušnji nastopil prvič. Tedaj je zaradi padca nastop sklenil že po prvi od treh voženj.

Zmagovalec pokala Monster Energy je postal domačin Adam Cianciarulo (Kawasaki), ki je tako v žep pospravil 100.000 dolarjev (zmaga v vseh treh vožnjah bi mu prinesla celo milijon dolarjev), družbo pa sta mu na odru za zmagovalce delala rojaka Eli Tomac (Kawasaki) in Malcolm Stewart (Honda).

 

 

Ključne besede


Tim Gajsermotokrostekmovanjepokal Monster Energy

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji